animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΜΕ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Καινούργια πρόσωπα στην κυβέρνηση
02/12/2011
Νέες αφίξεις στην κυβέρνηση, με τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή να ορίζεται, με απόφαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού ορίστηκε ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Τέλος, τη θέση του επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού αναλαμβάνει ο  κ. Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναμένεται με τον ορισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου να δοθεί επιτέλους λύση και στο θέμα των δημόσιων μέσων ενημέρωσης, που βρίσκονται σε διαρκείς απεργιακές κινητοποιήσεις με σοβαρές επιπτώσεις στην ίδια την ύπαρξή τους και την παρουσία τους στον ανταγωνισμό.

Ως γνωστόν, οι απεργίες έχουν κηρυχθεί λόγω της ένταξης των δημοσίων μέσων ενημέρωσης στις ΔΕΚΟ, γεγονός που οδηγεί στην κατάργηση της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας τους.