animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Δελτίο Τύπου - Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον ΕΟΜΜΕΧ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προεδρείου της ΓΣΕΕ με το σωματείο των εργαζομένων στον ΕΟΜΜΕΧ κατά την οποία αποφασίστηκε να προωθηθούν από κοινού οι απαραίτητες ενέργειες και δράσεις ώστε να μην προχωρήσει το σχέδιο κλεισίματος του οργανισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη ,στο πλαίσιο συμφωνίας κυβέρνησης και τρόικας.
H ΓΣΕΕ εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του ΕΟΜΜΕΧ, στηρίζοντας το αιτημά τους να μη μπει λουκέτο στον οργανισμό. Κοινός στόχος της Συνομοσπονδίας και του σωματείου είναι η συνέχιση της λειτουργίας του ΕΟΜΜΕΧ ο οποίος είναι ο μόνος δημόσιος φορέας στήριξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καθώς και η εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, αφού η εμπειρία και η τεχνογνωσία των 120 εργαζομένων είναι σημαντική στην εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Το λουκέτο στον ΕΟΜΜΕΧ θα στερήσει από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ένα πολύτιμο εργαλείο ουσιαστικής στηριξής τους και από τους εργαζόμενους τα βασικά και θεμελιώδη δικαιώματα τους.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ