animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο Ζωντανός ανέλαβε τη Γραμματεία Οργανωτικού


21.07.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Στα χέρια του Κώστα Ζωντανού περνάει η ευθύνη της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, μετά την απόφαση του Μανώλη Αγγελάκα να υποβάλλει την παραίτησή του, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στη Α’ Αθηνών.
Ο Κώστας Ζωντανός αποτελεί ένα από τα πιο συνεπή στελέχη πέριξ της πρώην Ρηγίλλης και νυν Συγγρού, με μακρά και διακριτή διαδρομή στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας. Μετά το 2000, όταν Γραμματέας του κόμματος ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κώστας Ζωντανός ήταν και πάλι Γραμματέας Οργανωτικού, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προετοιμασία για τη νικηφόρα αναμέτρηση του 2004, καθώς και για τις αναμετρήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Απομακρύνθηκε από τη Γραμματεία και τη Ρηγίλλης το 2006, όταν τα ηνία του κόμματος ανέλαβε ο Λευτέρης Ζαγορίτης, και στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο βοήθησε στην εσωκομματική μάχη του 2009. Ο Κώστας Ζωντανός είχε συνεργασία και με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, καθώς διετέλεσε διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του 2010.