animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Κυνική ομολογία "πράσινων"

Η προκλητικότητα των «πρασίνων» κομματικών συνδικαλιστών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Προχθές (6-7-2011) -μου λέγανε- διασταυρωμένες πηγές μου σε κομματική συνάντηση της Τομεακής Οργάνωσης Νομικών του ΠΑΣΟΚ, που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, επί της...
οδού Ιπποκράτους παρουσία του υφυπουργού Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ κ. Πεταλωτή αυτός επέπληξε διακόπτωντας παρεμβαίνοντα «πράσινο» συνδικαλιστή με ηγετικές βλέψεις για να ηγηθεί του συνδικαλιστικού χώρου των δικηγόρων λέγοντάς του ότι πριν ασκήσουμε κριτική στα κυβερνητικά δρώμενα πρέπει να βλέπουμε και τα «κακώς κείμενα» του χώρου των δικηγόρων, αναφερόμενος στην εκτετεμένη φοροδιαφυγή, που εμφανίζεται στον κλάδο. Τότε ο διακοπείς συνδικαλιστής εμφανώς ενοχλημένος του απάντησε «εντάξει για να είμαστε ειλικρινείς και ΕΓΩ ΦΟΡΟΚΛΕΒΩ, αλλά όχι πολύ όπως άλλοι που μίλησαν πριν από μένα».


Κι ο υφυπουργός χαριεντιζόμενος μαζί του συνέχισε να τον ακούει για τα όσα μεγαλόσχημα συνέχισε να λέει αποκαλώντας τον μάλιστα με το μικρό του όνομα, λόγω της προφανούς οικειότητας που τους συνδέει. Αυτά βλέπει ο κόσμος και εξανίσταται με το «πράσινο» καράβι που ξεδιάντροπα προκαλεί τον Ελληνικό λαό την ώρα που τον ΧΑΡΑ-τσώνει από την άλλη τόσο άγρια. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

Αναγνώστης