animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο Βενιζέλος προστατεύει την Χίλαρυ από τον … Σαμαρά;;;;;;;;;;;;;;;;


“Τρία μεγάλα ατοπήματα, με μία κίνηση”, καταλογίζει στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά, μετά τη συνάντησή του με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, ο πρόεδρος της ΝΔ έφερε σε δύσκολη θέση την κ. Κλίντον (!!!!), καθώς της παρουσίασε τη θέση του για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο εσωτερικό της ευρωζώνης, ενώ παράλληλα, επιμένει στη χρήση του όρου “επιλεκτική χρεοκοπία”, προσπαθώντας να πανικοβάλει τους πολίτες, και, τρίτον, αντιμετωπίζει τη συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα ελάφρυνσης και μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους, ως να είναι πρόταση ή προτίμηση της Ελλάδας.
Στη δήλωσή του, ο υπουργός κατηγορεί τον κ. Σαμαρά για “στείρα και παλαιοκομματικά δημαγωγική στάση” και τον καλεί “να βοηθήσει την εθνική προσπάθεια, ερχόμενος να διαπραγματευθούμε από κοινού με τους εταίρους και πιστωτές μας και με το διεθνές τραπεζικό σύστημα, στο όνομα των Ελλήνων πολιτών και προς όφελος της χώρας”.