animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ξεπούλημα των Ελλήνων

Προς τα αδέλφια μου, τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ

Ο ελληνικός λαός δέχεται χτυπήματα από παντού. Αποκρατικοποίηση και της ΕΥΔΑΠ θυσία στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, την οποία όχι μόνο ο λαός της πατρίδας μας, αλλά κανένας λαός του κόσμου δε δέχεται. Οι παγκοσμιοποιητές αποβλέπουν στον εξευτελισμό και στην εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και των ανθρώπων για τη μείωση πληθυσμού που είναι ο άμεσος στόχος τους. 

Οι Έλληνες πολίτες θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο εναντίον αυτών των ύπουλων σχεδίων και δε θα γίνουν πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας τους. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να μαζέψουν όλο το χρήμα ώστε να μη μπορούμε μετά να αρνηθούμε το τσιπάκι, το σκλάβωμα του πολίτη. 

Ως Ελληνίδα πολίτης σας θερμοπαρακαλώ να μη δέχεστε εντολές εκ των άνωθεν όταν καταλαβαίνετε ότι είναι άδικες. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και είναι ατίθασος, τα έχετε μέσα σας αυτά τα στοιχεία κι ήρθε η στιγμή να βγουν αν δεν έχουν βγει ήδη και να κινητοποιηθείτε. Χιλιάδες νοικοκυριά αυτή τη στιγμή αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους. Συμβάλλετε στον αγώνα όπως μπορείτε. Γιατί μπορείτε. Μπορείτε να μην αποστέλλετε λογαριασμούς και να μην κόβετε τις παροχές του κοσμάκη όταν σας δοθεί τέτοια εντολή. Κάν'τε το! Μη διστάζετε να σταθείτε ο ένας στο πλευρό του άλλου! Είμαστε εμείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εναντίον της "εξουσίας" που μας θέλει σκλάβους. Ας τους δείξουμε πως είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Δε θα περάσει!

Ευελπιστώ ότι θα ευαισθητοποιηθείτε,

Με εκτίμηση,

Έφη Κυριαζοπούλου
(Ελληνίδα πολίτης... σήμερα, δεν ξέρω αύριο. Εξαρτάται ΚΑΙ από εσάς)