animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπαντωνίου περιμέναμε… Βουλγαράκης μας βγήκε

Τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπαντωνίου περιμέναμε… Βουλγαράκης μας βγήκε. Αργά το βράδυ η κοινοβουλευτική Επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών ανακοίνωσε ότι παραπέμπει τον πρώην υπουργό και πρώην βουλευτή στην τακτική δικαιοσύνη για την μη καταγραφή στο δικό του πόθεν έσχες του έτους 2007, των καταθέσεων της γυναίκας του, Κατερίνας Πελέκη στην Ελβετία, οι οποίες εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ.
Εκτός από την περίπτωση του Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του Κατερίνας Πελέκη, (οι καταθέσεις της οποίας ανέρχονται σε 132.000 ευρώ), η Επιτροπή ασχολήθηκε στην αποψινή της συνεδρίαση και με τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννο Παπαντωνίου και την μη δήλωση στο πόθεν έσχες του, των καταθέσεων ύψους 1,3 εκ. ευρώ της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου στην Ελβετία.
Η λήψη της απόφασης, αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 17 Ιανουαρίου, λόγω ανεπαρκούς ενημέρωσης ορισμένων μελών της, σε σχέση με το απαντητικό υπόμνημα που έχει αποστείλει ο κ. Παπαντωνίου.

 antinews.gr