animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πυροβολισμοί στα γραφεία της Ν.Δ. στη λεωφόρο Συγγρού

- Βρέθηκαν κάλυκες από πολεμικό όπλο τύπου “καλάσνικοφ”
- Άγνωστο αν οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του κτιρίου
- Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας και άνδρες της αντιτρομοκρατικής έζωσαν την περιοχή

Ξημερώματα σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Απανωτοί πυροβολισμοί ακούστηκαν μέσα στη νύχτα μια ανάσα από τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στο λεωφόρο Συγγρού.

Αμέσως οι άνδρες ασφαλείας του κτιρίου σήμαναν συναγερμό.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit οι πυροβολισμοί έπεσαν από το ύψος του αριθμού 350 της λεωφόρου Συγγρού και παραμένει ακόμη άγνωστο εάν οι δράστες ή ο δράστης είχε στόχο το κτίριο των γραφείων της Ν.Δ.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη από σφαίρες στο κτίριο.
Στην περιοχή έχει σπεύσει μεγάλη δύναμη της αστυνομίας αλλά και άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το επεισόδιο έγινε στις 03:10. Αμέσως ενημερώθηκε ένα περιπολικό και έσπευσε στο σημείο. Επιτόπου εντοπίστηκαν εννέα κάλυκες από πολεμικό όπλο τύπου “καλάσνικοφ”.

Το σημείο είναι κοντά στα γραφεία της “Interamerikan” το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας είναι στον αριθμό 340 και σε γονία από το σημείο απ' όπου έγιναν οι πυροβολισμοί. Έτσι παραμένει άγνωστο εάν στόχος ήταν τελικά τα γραφεία ή πρόκειται για άλλου τύπου επεισόδιο.
Όπως και να έχει όμως μιλάμε για ένα σημείο μια ανάσα από τα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.






Μάρτυρες μιλούν για δύο άνδρες με μια μηχανή. Κάποιοι βεβαιώνουν ότι στόχος ήταν το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα αναφέρουν ότι ο ένας άνδρας πυροβολούσε “κατά ριπάς” και ο δεύτερος φρόντιζε να μαζέψει τους κάλυκες που άφηνε το όπλο.
Ακόμη η κατάσταση είναι συγκεχυμένη. Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι επρόκειτο για δύο άνδρες με ένα σκούρο αυτοκίνητο που κατέβηκαν και πυροβόλησαν στον αέρα.


Οι κάλυκες θα περισυλλεγούν ώστε να εξεταστούν για να φανεί εάν το πολεμικό όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη περίπτωση.

Όλα αυτά μετά από 17 συνεχόμενες εμπρηστικές επιθέσεις σε διάφορους στόχους τις τελευταίες ημέρες. Το γεγονός ότι σήμερα χρησιμοποιήθηκε πολεμικού τύπου όπλο αλλάζει όμως τα δεδομένα.

newsit.gr