animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ετησιος Χορος ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ 8--2--2013

Ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της φετινής σεζόν είναι γεγονός!
Μόνο στο νυχτερινό κέντρο Feverο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Στικούδη ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ετοιμάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με πολλές πολλές εκπλήξεις!

Η συνεργασία αυτή ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Νίκο Οικονομόπουλο κατά την απονομή του πλατινένιου του δίσκου «Θα είμαι εδώ». Ο νεαρός τραγουδιστής σαρώνει στα charts και κυκλοφορεί άλμπουμ που αμέσως γίνονται χρυσά και πλατινένια από τα πρώτα του κιόλας  δισκογραφικά βήματα. Έχει μοναδικό λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια που θα αφήσουν εποχή και απίστευτη φωνή. Επίσης, έχει απίστευτη επικοινωνία με το κοινό και ξέρει πολύ καλά πώς να απογειώνει την διάθεσή μας από την πίστα. Κάθε εμφάνισή του αποθεώνεται και έχει αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά. Στο Fever δηλώνει ότι είναι πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να περάσουμε αξέχαστα!


Παρέα με τον Νίκο Οικονομόπουλο στην σκηνή του Fever θα απολαύσουμε έναν μύθο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τον Σταμάτη Γονίδη! Ο μεγάλος καλλιτέχνης επιστρέφει δυναμικά στα μπουζούκια και ανυπομονούμε να περάσουμε αξέχαστες βραδιές με τα τραγούδια του. Ο Σταμάτης Γονίδης ξεχωρίζει με την φωνή του και έχει ερμηνεύσει κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή! Τα κομμάτια «Σίγουρα ξέρεις», «Δυόμιση» και πολλά άλλα έχουν γίνει πλέον κλασικά! Στο Fever θα μας ταξιδέψει με τις επιτυχίες του και αναμένεται να ακούσουμε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του!

Το σχήμα συμπληρώνει η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη που ξέρει πολύ καλά να μας εντυπωσιάζει και ανεβάζει το κέφι στο κόκκινο. Οι τελευταίες της επιτυχίες «Σενάριο» και «Μη» ήταν τα απόλυτα hit του καλοκαιριού !

Το αγαπημένο μας νυχτερινό κέντρο Fever μας περιμένει με ένα ανατρεπτικό σχήμα από ταλαντούχους καλλιτέχνες για να διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Στικούδη , μας περιμένουν στο Fever με ένα μοναδικό πρόγραμμα. Θα είμαστε όλοι εκεί!