animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΓΣΕΕ Δελτίο Τύπου - Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου ΓΣΕΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή περίπου 180 συνδικαλιστικών στελεχών (Πρόεδροι ή αναπληρωτές Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών) από όλη τη χώρα.
Στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα σοβαρά και κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί από τις μνημονιακές αντεργατικές και αντικοινωνικές κυβερνητικές πολιτικές και κυρίως αυτό της ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
Αναδείχτηκε για μια ακόμα φορά η αναγκαιότητα για συντονισμό των αγώνων, των δράσεων και παρεμβάσεων του σ.κινήματος για την αποδέσμευση από τα δεσμά των μνημονίων, της ύφεσης και αναπαραγωγής της κρίσης.
Γι΄αυτό το λόγο, το Γενικό Συμβούλιο έδωσε ομόφωνη κατεύθυνση για συνέχιση των αγωνιστικών απεργιακών κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα με πλαίσιο, αιτήματα και ημερομηνία που θα καθοριστούν από τα Όργανα Διοίκησης της ΓΣΕΕ.
Στο επικείμενο 35ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ που θα γίνει το Μάρτιο θα καθοριστούν αναλυτικά και συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Δράσης, οι διεκδικήσεις και οι προτάσεις των συνδικάτων για την απόκρουση και ακύρωση των ασκούμενων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ