animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΣΕ ΤΖΑΒΑΡΑ: ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ

www.apospasma.gr
ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΣΕ ΤΖΑΒΑΡΑ: ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ
Οξύνεται ολοένα και περισσότερο το μέτωπο της ΔΑΚΕ κατά της κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος της γαλάζιας συνδικαλιστικής οργάνωσης κ. Νίκος Κιουτσούκης εξακολουθεί να εξαπολύει τα βέλη του, τόσο κατά των χειρισμών της κυβέρνησης, όσο και κατά των βουλευτών και υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.

«Θα μας βρουν απέναντι» διαμηνύει ο κ. Κιουτσουκης προς την κυβέρνησης, ενώ σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Συγγρού, απαντάει σε έντονο τόνο προς τον κ. Τζαβάρα, ο οποίος είχε συστήσει στους συνδικαλιστές ψυχραιμία.
«Με το μισθό του κ. Τζαβάρα, θα είμασταν κι εμείς ψύχραιμοι» σημειώνει ο κ. Κιουτσούκης και υπογραμμίζει:

«Το μόνο επεισόδιο που έγινε φραστικό ήταν με τον κ Τζαβάρα ο οποίος θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τον εργαζόμενο του ιδιωτικού Τομέα. Θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις του. Και ξέρετε δεν μπορεί να λες να είστε ψύχραιμοι Θα μπορούσαμε και μεις να ήμασταν ψύχραιμοι αν παίρναμε τα χρήματα που παίρνει ο κ Τζαβάρας. Κι επειδή έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν και άνεργοι, άνθρωποι του αμιγώς ιδιωτικού Τομέα οοι οποίοι έχουν να πληρωθούν μήνες από τους εργοδότες τους θάπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός ο κ Τζαβάρας. Προσπάθησε να πει ότι δεν απολογείται σε μας αλλά στον ελληνικό λαό κι ότι θα κάνει ό, τι του αρέσει».