animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ «Κράμερ εναντίον Κράμερ» στο Γουδή

Ανοιξε η κεντρική πύλη της σχολής των ΜΑΤ την οποία είχαν αποκλείσει, από νωρίς το πρωί, συνδικαλιστές αστυνομικοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή δεδουλευμένων νυχτερινών επιμισθίων και οφειλές ύψους 10 εκατ. ευρώ.

«Κράμερ εναντίον Κράμερ» στο Γουδή
Οι ένστολοι απέκλεισαν την είσοδο της σχολής, παρεμποδίζοντας τη μετακίνηση των δυνάμεων των ΜΑΤ που πρόκειται να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ.
Ύστερα από μικροένταση που επικράτησε, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, στο σημείο μετέβη εισαγγελέας, ενώ αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο.
Αφού έλαβαν την υπόσχεση ότι θα παρέμβει ο ίδιος προσωπικά ώστε να λάβουν τα χρήματα που ζητούν, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν ομαλά δίνοντας ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο, στις 17.30 το απόγευμα, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικό μισθολόγια.
«Κράμερ εναντίον Κράμερ» στο Γουδή
Xθες, τα προεδρεία των Ενώσεων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών είχαν σειρά συναντήσεων με πολιτικούς και την ηγεσία των Σωμάτων στα οποία υπηρετούν, προκειμένου να προωθήσουν τα αιτήματά τους.
Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκαν και με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ οργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Μαξίμου ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας, Χανς Φούχτελ.
 ethnos.gr/