animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΣΕΕ 19/09/2012 Δελτίο Τύπου - Μαζική σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών της ΓΣΕΕ ενόψει της Γενικής Απεργίας στις 26 Σεπτέμβρη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 19/9/2012 μαζική σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών, με τη συμμετοχή των Προεδρείων των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων Αττικής, ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ. 
Στη σύσκεψη τονίστηκε η αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής ενότητας όλων των δυνάμεων της εργασίας στον αγώνα για την απόκρουση της πιο σκληρής, και άδικης επίθεσης που δέχονται εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι από τις μνημονιακές πολιτικές. Ενότητα τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την απόκρουση των πανευρωπαϊκών νεοφιλελεύθερων πολιτικών. 
Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων θα κάνουν εξορμήσεις-συσκέψεις με τα πρωτοβάθμια σωματεία στους χώρους δουλειάς για την ενεργοποίηση και συμμετοχή των εργαζομένων στη Γενική Πανελλαδική Απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτέμβρη και τη Συγκέντρωση των Συνδικάτων στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον Αρεως. 
Τονίστηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα αποδέσμευσης από τα δεσμά των εξοντωτικών και αδιέξοδων πολιτικών των μνημονίων και τη διαμόρφωση μιας αναπτυξιακής και φιλεργατικής πολιτικής που θα δίνει προοπτική και ελπίδα στην κοινωνία και στην οικονομία. 
Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει και θα εντείνει τον αγώνα και με νέες κινητοποιήσεις για την απόκρουση αυτών των σκληρών, άδικων και αντεργατικών πολιτικών που αποφασίζει η Κυβέρνηση κατ΄εντολή των τοκογλύφων δανειστών. 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ