animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Τ.-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

 Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιλογή της συγκυβέρνησης για την εφαρμογή του Μνημονίου χωρίς τις αλλαγές που απαιτούνται και που μας υπόσχονταν πριν τις εκλογές, θα εκτινάξει τις μέχρι σήμερα αρνητικές συνέπειες των βασικών μεγεθών λειτουργίας της οικονομίας (Ύφεση, λουκέτα, ανεργία) και θα εξαθλιώσει περαιτέρω τους πολίτες που έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους, διαλύοντας παράλληλα την κοινωνία!!!

Η πολιτική που ο Γ.Α.Π. και οι κηπουροί του, μαζί με την ΤΡΟΙΚΑ εφάρμοσαν στην Ελλάδα- γνωρίζοντας ότι θα αποτύχει- χαρακτηρίστηκε από την τότε αντιπολίτευση – ΔΙΚΑΙΩΣ- ως πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα κατά του λαού και του τόπου!!!

Τι άλλαξε από τότε, πέρα από τα πρόσωπα που κυβερνούν;

Γιατί συνεχίζεται αυτό το ΈΓΚΛΗΜΑ;

Τα 11,8 δις € μέτρων οικονομικής και φυσικής εξόντωσης των Ελλήνων είναι συγκρίσιμο μέγεθος ως τίμημα για μια …θετική δήλωση των… “ΕΤΑΙΡΩΝ” μας;

Φθάνει πια με τα ψέματα, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία!!!

Φθάνει πια με τους αυτόκλητους σωτήρες και τη δήθεν σωτηρία της χώρας που το κόστος της φορτώνεται σε μισθωτούς και συνταξιούχους!!!

Φτάνει πια με τον δήθεν μονόδρομο των μέτρων. Να πληρώσουν οι φοροδιαφεύγοντες, οι φοροκλέπτες, οι έχοντες και κατέχοντες.

Οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης οφείλουν να σταθμίσουν την επιλογή και την ψήφο τους, αναλογιζόμενοι την ατομική τους ευθύνη απέναντι στους Έλληνες πολίτες και όχι τον μπαμπούλα της κομματικής πειθαρχίας!!!

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!!

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες του τόπου μας, όλοι μαζί, μια γροθιά οφείλουμε να δώσουμε την μάχη των μαχών για την επιβίωσή μας.

Ήρθε η ώρα να ανακαταλάβουμε τη χώρα μας!!!

Το χρωστάμε σε εμάς και στα παιδιά μας!!!

Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ στις 8 Σεπτέμβρη!!!

Όλοι μαζί να ανατρέψουμε την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική των μνημονίων!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.