animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

"Η ανταρσία τον διέγραψε, όχι εγώ"

Δεν διεγράφη λόγω του επεισοδίου με τον ίδιο, αλλά διότι "προσπάθησε να εμφανίσει συνδικαλιστές του ιδιωτικού τομέα σε κατάσταση ανταρσίας", είπε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Τζαβάρας για την διαγραφή από τη ΝΔ του προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Ν. Κιουτσούκη.
Μιλώντας στο πρωινό της ΝΕΤ, ο κ. Τζαβάρας τόνισε ότι "δεν ήρθα σε αντιπαράθεση με τον κ. Κιουτσούκη" και ότι "όφειλα να αντιδράσω και να αποκρούσω τη χυδαία επίθεση που δέχτηκα".
Κι ανέφερε μία από τις φράσεις που άκουσε: "Εγώ σε ψηφίζω, εγώ σε π...".

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη, στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του Κ. Τζαβάρα και του Ν. Κιουτσούκη, ο οποίος τελικά διεγράφη από τη ΝΔ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. θα συνεχίζει να μάχεται σ’ όλα τα επίπεδα και από κάθε μετερίζι, πιστή στο άρθρο 2 του Κανονισμού Λειτουργίας της το οποίο παραθέτoυμε για όσους θέλουν να μας ταυτίσουν με κόμματα: Άλλωστε η πορεία μας ήταν, είναι και θα παραμείνει, παράλληλη με τη Ν.Δ. και όχι ταυτόσημη.
1. Η ΔΑΚΕ πιστεύει στον Δημοκρατικό, Ανεξάρτητο, Αυτόνομο και Πολιτικοποιημένο Συνδικαλισμό.
2. Αγωνίζεται για ένα Συνδικαλιστικό Κίνημα αξιόμαχο και διεκδικητικό. Γνήσιο εκφραστή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, μέσα σ΄ ένα καθεστώς πολυφωνικής, πολυκομματικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
3. Πιστεύει στη συνύπαρξη και ισότιμη συνεργασία όλων των κοινωνικών ομάδων, στην προοπτική της προόδου και της ανάπτυξης του κοινωνικού συνόλου.


Όσοι δε, πίστεψαν ή πιστεύουν ότι θα στρώσουμε χαλί και ροδοπέταλα στον δρόμο της καταστροφής, της κατάργησης του 5νθημέρου, του 8ωρου, των Σ.Σ.Ε. και των ελάχιστων εργασιακών θεμελιωδών δικαιωμάτων, θα λαμβάνουν αδιαλείπτως την απάντησή τους.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!