animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Ντροπή και αίσχος...»

Στο πλευρό του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη, τάσσεται η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, στο θέμα της διαγραφής του, με επιστολή τους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:
Αναλυτικά:
«ΝΤΡΟΠΗ   ΚΑΙ  ΑΙΣΧΟΣ
Με διαδικασίες, εξπρές χωρίς σκέψη και ψεύτικα προσχήματα!!!, διαγράψατε τον συνάδελφο και πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκο Κιουτσούκη. Επικαλείστε προπηλακισμούς προς βουλευτές, προσπαθώντας να κρύψετε τους πραγματικούς λόγους της διαγραφής. Ήμασταν όλοι εκεί. Κανείς βουλευτής δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, ούτε ο κ. Τζαβάρας παρόλο που προκάλεσε στελέχη της ΔΑΚΕ, μιλώντας για 150.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα, οι αντιδράσεις φυσικές και μόνο φραστικές.
Την αλήθεια πείτε στον κόσμο. Στους έλληνες εργαζόμενους που εκπροσωπούμε.  Δεν σας άρεσε η κριτική που κάνει ο Πρόεδρος για τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων εργαζόμενων. Η επιχειρηματολογία του, ο αληθινός τρόπος που τα αναδεικνύει και τα προβάλει. Αυτά δεν μπορείτε να αντικρούσετε στην πραγματικότητα.
ΑΠΟΡΟΥΜΕ    ΚΑΙ   ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ!!!
Καταδικάσαμε την πολιτική του μνημονίου επί ΠΑΣΟΚ, γιατί ήταν καταστροφική για τους εργαζόμενους, για την Ελληνική Κοινωνία. Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου έλεγε προεκλογικά λεφτά υπάρχουν, μετεκλογικά έβγαζε το πιστόλι στο τραπέζι. Η Νέα Δημοκρατία υποσχέθηκε ότι υπάρχει άλλος δρόμος, σήμερα ο δρόμος μετατράπηκε σε αδιέξοδο. Θεωρείτε κύριοι ότι οι θέσεις της ΔΑΚΕ, ήταν για αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ; Λάθος. Αγωνιστήκαμε κύριοι δίπλα σας, για μια πολιτική που υποσχόσασταν μακριά απ’ τα μνημόνια. Για να μας βγάλετε από το αδιέξοδο. Η ΔΑΚΕ δεν αλλάζει θέσεις όπως εσείς αλλάζετε τα κουστούμια. Δεν θα δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα των 12 δις που θα κληθούν να πληρώσουν συνταξιούχοι, άνεργοι, εργαζόμενοι.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  ΣΑΣ  ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ!!!
Μας δώσατε ελπίδα υποσχεθήκατε διέξοδο από το μνημόνιο και σας εμπιστευτήκαμε. Μαζί μας και ο Ελληνικός λαός. Αλλάξτε πορεία, η Ελλάδα καταστρέφεται. Δεν τρελάθηκαν που διαμαρτύρονται όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι οι Έλληνες πολίτες.
Αντί λοιπόν να διαγράφετε λοιπόν αυτούς που σας πίστεψαν, αυτούς που ανιδιοτελώς αγωνίστηκαν για αλλαγή πολιτικής με επικεφαλής τη Νέα Δημοκρατία πιο φρόνιμο θα ήταν ν’ αλλάξετε πολιτική απέναντι σ’ ένα λαό που υποφέρει.
ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ
Σε διαφορετική περίπτωση, πιστεύουμε, ότι δε θα έχετε την πολυτέλεια να διαγράφετε στελέχη – αγωνιστές, θα διαγραφείτε απ’ όλη την κοινωνία.   
ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΖΗΤΑΜΕ
Απλά να εφαρμοστούν οι θέσεις που ανήγγειλε ο κος Α. Σαμαράς πριν τις 16/6. Τα ισοδύναμα που υποσχέθηκε σε όλο των Ελληνικό λαό όχι σε εμάς.
Αποκατάσταση πολύ χαμηλών συντάξεων, με ισοδύναμα μέτρα.
Ανακούφιση των δανειοληπτών δεν μπορεί η δόση των δανείων να υπερβαίνει το 30% του μηνιαίου εισοδήματος.
Δεσμεύθηκε ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι, δεν θα υπάρξει περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, ούτε νέες οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις.
Αυτά είναι κάποια από τα λόγια του Προέδρου μας. Τα ξεχάσατε!!!
Μέτρα για την ανάκαμψη Φορολογικές αλλαγές
Ο Α. Σαμαράς ζήτησε καθαρή εντολή και ισχυρή πλειοψηφία για να μη νοθευτούν "οι ιδέες και το πρόγραμμά του κοινωνικού φιλελευθερισμού". Μας έλεγε ότι το Μνημόνιο είναι λάθος!!! Τώρα είναι ευλογία; Τα ξεχάσατε!!!
Στις 16 Ιουνίου με την ψήφο του ο Ελληνικός Λαός απαίτησε ΕΠΑΝΑ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΜΕΣΑ των ΕΠΑΧΘΩΝ ΟΡΩΝ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ζητώντας ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! Τα ξεχάσατε!!!
Ξυπνήστε!!!
Η κοινωνίας μας δοκιμάζεται με τον πιο σκληρό και άδικο τρόπο, έχει ξεπεράσει από καιρό τα όρια ανοχής & αντοχής της.
Ξυπνήστε!!!
Θα σας ξεπεράσουν οι καταστάσεις η πραγματικότητα. Μην αγνοείτε τους εργαζόμενους και παρερμηνεύετε την πραγματικότητα.
Βιασμό στη συνείδησή μας δεν μπορείτε να μας κάνετε. Την ιδεολογική μας καταβολή και διαδρομή δεν μπορείτε να διαγράψετε, τη μόνη διαγραφή που μπορείτε να κάνετε είναι μόνο στα μητρώα στους καταλόγους σας.
Τη Νέα Δημοκρατία δεν τη χαρίζουμε σε κανένα σας».