animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Γκρίνια από βουλευτές της ΝΔ


 Γκρίνια από βουλευτές της ΝΔ

Η γκρίνια των  βουλευτών της ΝΔ για τα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών επικράτησε χθες το απόγευμα στην Συγγρού σε σύσκεψη – φροντιστήριο των νεοκλεγέντων βουλευτών που οργάνωσε η ηγεσία του κόμματος, στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Χρ. Σταϊκούρας και ο υφυπουργός του Γ. Μαυραγάνης παρουσίασαν  την κυβερνητική πολιτική.
Η κριτική των παριστάμενων βουλευτών επικεντρώθηκε στην φορολογία των ακινήτων και τονίσθηκε μεταξύ άλλων ότι «η ιδιοκτησία είναι ότι πιο ιερό για εμάς τους δεξιούς και όχι μόνο». Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τόνισαν επίσης και ζήτησαν να αντιμετωπισθούν άμεσα τα προβλήματα των χαμηλοσυνταξιούχων και των άνεργων, εν πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η “σκληρή” τοποθέτηση του βουλευτή Επικρατείας και  προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος τόνισε μεταξύ ότι οι πολίτες περνάνε πολύ δύσκολα και η κυβέρνηση πρέπει να προσέξει τον κόσμο για να μην χάσει την επαφή με την κοινωνία”. Το «κούρεμα» των δανείων των πολιτών, σημείωσε ο κ. Μιχελάκης, είναι διέξοδος για την ανακούφιση των ελληνικών νοικοκυριών και τη στροφή στην ανάπτυξη.
Υπήρξε επίσης έντονη κριτική για τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης του οποίου ζητήθηκε η άμεση μείωση, αλλά και η συνήθης κριτική κατά υπουργών που “συμπεριφέρονται ως Λουδοβίκοι και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο”
 antinews.gr