Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 22/3/2013
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Στέλιος Σταυρίδης δήλωσε:
«Οι άνθρωποι της ΕΥΔΑΠ, με μεγάλη κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, μετά από πλήρη μελέτη όλων των στοιχείων, κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα αυτό που είχαμε υποσχεθεί πριν από 3 μήνες:
Στις 28 Μαρτίου το Διοικητικό Συμβούλιο θα συζητήσει για να εγκρίνει την εισήγηση μείωσης των τιμολογίων ύδρευσης και αποχέτευσης, που θα σταλεί προς τα συναρμόδια Υπουργεία.
Η μείωση των δαπανών και της σπατάλης, μας κάνει αισιόδοξους ότι παρά τις μειώσεις των τιμολογίων, τα κέρδη της ΕΥΔΑΠ δεν θα επηρεαστούν.
Η έμφαση έχει δοθεί στο μέσο και πολύ μικρό καταναλωτή, που σήμερα βρίσκεται στα όρια της φτώχιας. Η ΕΥΔΑΠ προτείνει μειώσεις της τάξεως του 1,5-2,5% στις χρεώσεις του οικιακού τιμολογίου και περίπου 20% στο φιλανθρωπικό τιμολόγιο.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους της ΕΥΔΑΠ που επί 4 μήνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξορθολογήσουμε και να μειώσουμε τα τιμολόγια.
Μεγάλη μείωση και περαιτέρω εξορθολογισμός θα επέλθει και στις χρεώσεις σε περίπτωση διαρροών. Ειδικά για το θέμα των διαρροών, η ΕΥΔΑΠ ζητά από τους καταναλωτές να καταχωρήσουν το κινητό και το email τους στο www.eydap.gr ή στο πίσω μέρος του λογαριασμού τους, για να ενημερώνονται σε περίπτωση αυξημένης κατανάλωσης.»