animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σταυρίδης:… "καυτή πατάτα" στον Real FM


Σταυρίδης:Δύσκολα γίνονται επενδύσεις

Στη δυσκολία των επενδύσεων στη χώρα αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, μιλώντας στον Real FM και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Ο κ. Σταυρίδης, δήλωσε γνώστης του ότι λόγω της θέσης που αναλαμβάνει θα βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» τονίζοντας ότι «είμαι ενεργός πολίτης, η εμπλοκή μου με τα πολιτικά ήταν στην απόγνωση μου να εκφράσω κι εγώ την άποψη μου. Η Ελλάδα μας χρειάζεται ανάπτυξη, χρειάζεται επενδύσεις. Δεν συνήθιζα να κάνω κριτική, συνήθιζα να δρω. Τώρα στο μάτι του κυκλώνα πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω».
Σε σχέση με της επενδύσεις, ο κ. Σταυρίδης παραδέχθηκε ότι «με την πολιτική αστάθεια στη χώρα και την οικονομική αβεβαιότητα δύσκολα γίνονται επενδύσεις. Από την άλλη, το δημόσιο δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά. Χρειάζεται να πάμε ενωμένοι. Η κριτική είναι και καλοδεχούμενη είναι και δυσάρεστη».
Ακόμα, ο κ. Σταυρίδης είπε ότι δεν παίρνει πίσω τους χαρακτηρισμούς «κακόφωνες καρακάξες, οπισθοδρομικοί και αντιδραστικοί», με τους οποίους είχε «στολίσει» παλαιότερα το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.
«Η αριστερά έχει μια ιδεολογία την οποία τη σέβομαι και εν πωλείς την πιστεύω έχει όμως μια κακή έκταση. Δεν τα παίρνω πίσω γιατί πραγματικά έτσι ακούγονται. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που εκφραζόμαστε όχι οι ιδεολογίες», ανέφερε.
Τέλος, παρομοίασε τον ΟΠΑΠ με… "καυτή πατάτα" και τόνισε: «Αν την καυτή πατάτα την αφήσεις στο τέλος γίνεται βόμβα και σου σκάει στη μούρη. Σε αντίθεση με την κοινωνία μας η οποία άφησε όλα τα προβλήματα προς τα πίσω, τα έκρυψε κάτω από το χαλί με αποτέλεσμα να σκάει το ένα πίσω από το άλλο».
 Ακούστε το ηχητικό http://www.enikos.gr/economy/127772,Stayridhs:Dyskola_ginontai_ependyseis.html