animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ



10 Απριλίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»
Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Συνεταιρισμού, το 1989, ο συνδυασμός μας έλαβε την πρώτη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο, αυξάνοντας σημαντικά τη δύναμή του.  Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους και δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την επιλογή τους.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.  Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι η πίεση της διεξαγωγής των εκλογών σε μία μέρα προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και στέρησε σε αρκετούς συναδέλφους τη δυνατότητα να συμμετέχουν.  Ο συνδυασμός μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό, καθώς ζήτησε έγκαιρα στη Γενική Συνέλευση η διενέργεια των εκλογών να γίνει σε δύο μέρες, η πρότασή μας όμως δεν έγινε αποδεκτή.
Αυτή τη μεγάλη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων είναι που θα επιδιώξουμε και μέσα στο Δ.Σ. ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους συναδέλφους, αποτέλεσμα που θα είναι χειροπιαστό στην καθημερινότητά τους.

Όπως αποδείχθηκε όσοι βιάζονται να πανηγυρίσουν νίκες, πριν καν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, στο τέλος βρίσκονται εκτεθειμένοι.  Εμείς κοιτάμε μόνο μπροστά γιατί το έργο που πρέπει να γίνει είναι μεγάλο και θέλει πολύ δουλειά από όλους μας.  Στόχος μας θα είναι  στις επόμενες εκλογές για το Συνεταιρισμό, να υπάρξει ένα πραγματικά ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα συμμετέχουν σε αυτό όλα τα άξια και ικανά στελέχη.
Συγχαίρουμε όλους για την εκλογή τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Η σειρά κατάταξης των εκλεγμένων από το συνδυασμό μας είναι η εξής:
Για το Δ.Σ.
Για το Εποπτικό Συμβούλιο
1
Κυρίτσης Δημήτρης
Σινιώρης Γιώργος
2
Νικολαϊδης Γιώργος
Βελαώρας Νίκος
3
Καλοκύρη Ελένη
Μπούρα Φούλη
4
Θεοδωρόπουλος Περικλής
Λευκαδίτης Φίλιππος
5
Θεοχάρης Θανάσης
6
Τσιμιδάκη Όλγα