animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ» για τις Αρχαιρεσίες στον Προμηθευτικό & Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού ΕΥΔΑΠ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ»
για τις Αρχαιρεσίες στον Προμηθευτικό & Καταναλωτικό
Συνεταιρισμό Προσωπικού ΕΥΔΑΠ
Ο Συνεταιρισμός μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην καθημερινότητα των εργαζομένων ειδικά στην πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

Η συνεργασία μπορεί να  φέρει αποτελέσματα σε κάθε νέα προσπάθεια και μαζί μπορούμε να ανοίξουμε νέους δρόμους και να θέσουμε νέους στόχους για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Ο Συνεταιρισμός οφείλει να συγχρονιστεί με τις σημερινές καθημερινές ανάγκες των συναδέλφων και να προσαρμόσει τις υπάρχουσες δράσεις του ανάλογα, προχωρώντας  παράλληλα σε νέες δραστηριότητες.  Ανάμεσα στους στόχους μας είναι η επέκταση των συνεταιριστικών δράσεων σε όλους τους τομείς ζωτικής σημασίας, ακόμα και την κάλυψη σε είδη πρώτης ανάγκης.  Άμεσο μέλημά μας είναι η πλήρης αναβάθμιση των κυλικείων και η επέκτασή τους και σε άλλους χώρους εργασίας.

Παρόλο που στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση προτείναμε η ψηφοφορία να διεξαχθεί σε δύο μέρες, όπως άλλωστε προβλέπει και το καταστατικό, ώστε να διευκολυνθούν τα μέλη να ασκήσουν με άνεση το εκλογικό τους δικαίωμα, η πρότασή μας δεν έγινε αποδεκτή.    
Έχουμε τις ιδέες αλλά κυρίως είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τους συναδέλφους μας.
Τη Δευτέρα 8 Απριλίου πρέπει να ψηφίσουμε όλοι!
Για μια νέα μέρα στο Συνεταιρισμό μας!

Από τις 7.30 ως τις 10.30 στο κτίριο Λαοδικείας και
από τις 11.00 ως τις 15.00 στον Περισσό.

Τα μέλη πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.