animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ. Aπάντηση στις δηλώσεις του κ. Κεφαλογιάννη στην πρωινή εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA”.



 Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Aπάντηση στις δηλώσεις του κ. Κεφαλογιάννη
στην πρωινή εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA”.

Με έκπληξη ακούσαμε τον Γραμματέα της ΝΔ κ. Κεφαλογιάννη να λέει ότι στις συνδικαλιστικές εκλογές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η ΔΑΚΕ κατέβασε 2 ψηφοδέλτια.
Οφείλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες των συνδικάτων είναι ένα και μοναδικό.
Όποιοι δεν συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας μας (Αρθρο 11 παρ.6 & 22 Γ4 ) θέτουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ εαυτούς εκτός ΔΑΚΕ.
Σε ότι αφορά τα σχόλιά του, περί συνδιαλλαγής Δακιτών και περί ιδιοτελών στόχων, αναφορικά με τη συγκρότηση Προεδρείου στην εν λόγω οργάνωση, προφανώς αφορούν άλλες παρατάξεις και όχι τη δική μας.
Η ΔΑΚΕ δεν πουλά ως “τιμάρια “ τους ψήφους της, δεν προδίδει τις αρχές και τις αξίες της, δεν ξεχνά ποιους εκπροσωπεί και από ποιους αντλεί τη δύναμή της. Προφανώς αυτά που λέει ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, αφορούν τη συνδιαλλαγή του πολιτικού συστήματος για το σκάνδαλο της SIEΜENS, για τις περιβόητες λίστες των φοροφυγάδων, για την τεχνητή αύξηση του ελλείμματος από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το σχέδιο παράδοσης της χώρας στα νύχια του ΔΝΤ, η μη απόδοση ευθυνών και μια σειρά άλλων θεμάτων. Άρα, στο σπίτι του κρεμασμένου ας μη μιλούν για σκοινί.
Καλό θα ήταν αυτοί που έχουν θέσεις ευθύνης στο κόμμα της ΝΔ να ασχοληθούν με το κόμμα, με το αν τηρούν αυτά που υποσχέθηκαν με βάση τη νωπή λαϊκή εντολή που πήραν στις τελευταίες εκλογές και να αναλογιστούν ποιοι τελικά πουλάνε ως “τιμάρια” την ψήφο των πολιτών.
Ας αφήσουν μακριά απ’ τις δικές τους επιδιώξεις, ιδιοτελείς ή μη, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και ας σταματήσουν να κάνουν τα “κοκόρια” στο εσωτερικό και τις “κότες” στο εξωτερικό.
Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.
Η ΔΑΚΕ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Ανήκει μόνο στους εργαζόμενους.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.