animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ Θ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

www.apospasma.gr
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ Θ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος σε ηλικία 77 ετών. Ο Θ. Αναγνωστόπουλος είχε εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής το 1977 με την Ένωση Κέντρου και τις περιόδους 1985 - 1996 και 2000 - 2004 με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Ένας ευπατρίδης της πολιτικής μας ζωής, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος, έφυγε, σήμερα, από τη ζωή. Η προσφορά του στη Χώρα και τη Νέα Δημοκρατία θα κρατά αιώνια τη μνήμη του. Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τη μεγάλη απώλεια και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του".
Από την πλευρά του γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάνης, τονίζει σε σχετική δήλωση: "Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρου Αναγνωστόπουλου. Ενός άξιου πολιτικού, που πορεύτηκε με γνώμονα αρχές, αξίες και ιδανικά. Η Νέα Δημοκρατία, η Παράταξη που και ο ίδιος υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια, θα τιμά για πάντα την προσφορά του στη χώρα και θα κρατά άσβεστη τη μνήμη του. Στην οικογένεια του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου".

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 3μ.μ. από το Α' Κοιμητήριο Αθηνών