animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γερμανία: Νόμος είναι το δίκιο του … κτηνοβάτη



Απειλή για τον κοινωνικό ιστό της Γερμανίας, η «κρίση στην κτηνοβασία»:
«Στην ρητή απαγόρευση της σεξουαλικής συνεύρεσης μεταξύ ανθρώπων και ζώων, αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση της Γερμανίας, ενώ ομάδα “οπαδών” της κτηνοβασίας, απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.
Η εφημερίδα Tageszeitung αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται».
Φοβερή η νομοθεσία. Επίσης, εκτός από την περίπτωση του τραυματισμού ο Νομοθέτης πρέπει να  προβλέψει να απαγορεύονται τα «ερωτικά παιχνίδια» αν ο κτηνοβάτης έχει αποβληθεί με κόκκινη κάρτα σε προηγούμενο «ματς»…
“Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων”, δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ».
Η κοινότητα των ζώων εμφανίζεται διχασμένη και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σε κινητοποιήσεις…
Ωστόσο, επιλύεται οριστικά το ερώτημα γιατί χρωστάμε στους Γερμανούς: Τα έξοδα συντήρησης συζύγου και ερωμένης είναι πολλαπλάσια ενός οικόσιτου…
Αν τους δανείσουμε για να πληρώνουν τα πρόστιμα το 2015 θα μας χρωστάνε δεκάδες δις…
Τότε ο Οστρογότθος Πάγκαλος θα ωρύεται ότι μαζί τα «πηδήξαμε» και ο Βησιγότθος Παπακωνσταντίνου θα προσφύγει στο ΔΝΤ, εισάγοντας τη χώρα του στο ευχάριστο ερωτικό παίγνιο «τρόικα», στο οποίο αυτός που χρωστά «σηκώνει και το σακάκι»…
«Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν».
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία πολιτών, που αν και δεν έχει ηθικές αναστολές για τη σεξουαλική εκμετάλλευση των ζωντανών, διατείνεται ότι σκληραίνει το κρέας τους και δεν τρώγονται με τίποτα…
«Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους (!!!) και καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων. Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000».
Πως δίνεται η συγκατάθεση; Πολύ απλό ερώτημα:
Αν το ζώο κάνει χαρούλες το πηδάνε, αν στυλώνει τα πόδια κάνει νάζια και πάλι η κατάληξη είναι η ίδια

 antinews.gr