animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΠΑΣΚΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

www.apospasma.gr
ΠΑΣΚΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
«Η ΠΑΣΚΕ δεν είναι παράταξη ενός κόμματος, είναι η συνδικαλιστική έκφραση της ευρύτερης σοσιαλιστικής και δημοκρατικής αριστεράς», δηλώνει ο Γιάννης Παναγόπουλος, αποκαλύπτοντας τις ευρύτατες-και υπόγειες προς το..παρόν- διεργασίες στην Ιπποκράτους
 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr ειλημμένη είναι η απόφαση για μετεξέλιξη της ΠΑΣΚΕ από παράταξη του ΠΑΣΟΚ σε παράταξη όλου του χώρου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Οι φιλοδοξίες, μάλιστα, καθίστανται ισχυρότερες, από τη στιγμή που η ΔΗΜΑΡ δεν διαθέτει συνδικαλιστική παράταξη ή αξιόλογες οργανωμένες δυνάμεις στους εργασιακούς χώρους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά ή και παραλλήλως με τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ, θα επικαιροποιηθεί η διακήρυξη που είχαν εκδώσει οι 101 Πρόεδροι Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών που ανήκουν στην ΠΑΣΚΕ. Η νέα διακήρυξη θα αποτελέσει τη βάση των διεργασιών, με την ΠΑΣΚΕ να καθίστανται περισσότερο πολιτική, αλλά όχι κόμμα.
 Εδώ και χρόνια την ίδια πορεία έχει ακολουθήσει και η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ η οποία δεν δίστασε να αντιδράσει έντονα πέρυσι την ίδια εποχή όταν η Άννα Διαμαντοπούλου προωθούσε το νομοσχέδιο για την Παιδεία.