Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Τι θα κάνουν οι «επαναστάτες δωματίου» της Κουμουνδούρου


. Ο Αλέξης Τσίπρας, από τα τέλη Ιουνίου και έπειτα έχει χαθεί εντελώς. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Αν δεν υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες του από τις διακοπές με την οικογένειά του, θα λέγαμε ότι μετακόμισε στη… Βενεζουέλα.
Όμως, για να μην τον ξεχάσουμε εντελώς, μας θυμίζει ότι είναι εδώ, απλά παίζει ακόμη με τα κουβαδάκια του σε κάποια παραλία.
Την ίδια στιγμή δηλαδή που σε πολιτικό επίπεδο είναι όλα ανοικτά, ο Αλέξης είναι… cool, που λέει και ο σοφός λαός.
Η κυβέρνηση έχει απλώσει όλο τον τραχανά αλλά ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να γίνει πρωθυπουργός, συνεχίζει την πενθήμερη εκδρομή του Λυκείου. Κι επειδή δε χάρηκε πολύ στα μαθητικά του χρόνια (αφού έκανε καταλήψεις αλλά δεν το επέτρεπε και η κομματική γραμμή του ΚΚΕ), είπε να κάνει πολυήμερες διακοπές για να ξεκουραστεί.
Που να τρέχει τώρα στην Αθήνα να κάνει δηλώσεις για τις… ασήμαντες συναντήσεις του Σαμαρά. Γιατί να ασχοληθεί με το μεταναστευτικό ή με τη Χρυσή Αυγή; Καλύτερα να κάθεται στις παραλίες της Κρήτης και τραγουδά για την επανάσταση που άργησε.
Εν πάση περιπτώσει, ο Αλέξης να είναι καλά και τα άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να καίγονται στην Αθήνα να βγάζουν ανακοινώσεις.
 antinews.gr