animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ... ΚΟΣΜΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

www.apospasma.gr
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ... ΚΟΣΜΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Αυτή την φορά ο πρωθυπουργός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει παιχνιδάκι. Θα προχωρήσει άμεσε σε διαγραφές κορυφαίων στελεχών της ΔΑΚΕ, αν οι τελευταίοι εξακολουθούν να κάνουν… ταρζανιές  στο φλέγον θέμα των αποκρατικοποιήσεων και να «φλερτάρουν» με τον ΣΥΡΙΖαίο πλέον, κύριο Φωτόπουλο.
Η σχετική απόφαση έχει ληφθεί ήδη από το Μαξίμου το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Αν οι γαλάζιοι εργατοπατέρες δεν συμμορφωθούν  -και ειδικά ο Κουτσιούκης- μετά την συνάντηση που είχαν με τον γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ, Φίλιππο Ταυρή, τότε θα τεθούν αυτομάτως εκτός κόμματος.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 1η: Ο χορός είναι πολύ πιθανό ν’ ανοίξει με τον «κίτρινο Θύμιο», που είχε διαγραφεί πριν από μερικούς από τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά προεκλογικά γεφυρώθηκε το  χάσμα που τον χώριζε με την γαλάζια ηγεσία. Όμως η επιστολή που απέστειλε ο Λυμπερόπουλος στον πρωθυπουργό και στην οποία πνέει τα μένεα εναντίον του Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και ο… τρόπος με τον οποίο φρόντισε να την προμοτάρει, ίσως αποτελέσουν την σταγόνα που θα ξεχιλίσει το ποτήρι στις σχέσεις του με το Μαξίμου.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 2η: Οι συνδικαλιστές της ΝΔ ουδέποτε ήταν συνδεδεμένοι με δεσμούς αίματος με την εκάστοτε ηγεσία του –αλλά και την βάση- του κόμματος, σε αντίθεση φυσικά με τους αντίστοιχους του ΠΑΣΟΚ. Για να ξέρετε, αυτή η παράμετρος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις.  
===================================================================
 
 Το μήνυμα οφείλουν να το λάβουν υπ’ όψιν τους ΟΛΟΙ!!!



Το νερό είναι κοινωνικό ΑΓΑΘΟ!!! ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Η ΕΥΔΑΠ δεν παραχωρείται δεν εκποιείται!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ