animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΟΚ - ΔΑΚΕ

www.apospasma.gr
Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΟΚ - ΔΑΚΕ
Έκπληκτος δήλωσε χθες το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντηση του με το "τέρας" των ευρωπαϊκών συνδικάτων , τον ιστορικό ευρωβουλευτή των χριστιανοδημοκρατών Έλμαρ Μπροκ.
Ο πρωθυπουργός δεν περίμενε ότι ο Μπροκ είχε τέτοιες άκρες στη ΔΑΚΕ οι οποίες κατά βάση έχουν αναπτυχθεί από τον Κώστα Πουπάκη που συμμετέχει στο προεδρείο του EUCDW μαζί με τον φιλέλληνα γερμανό και στηρίζει πάντα τις επιλογές του.
Πέρα από αυτά που εξέπληξαν ευχάριστα τον Σαμαρά καθώς ο Μπροκ είναι σταθερός συνομιλητής της Μέρκελ (σσ μάλιστα τη συνάντησε χθες για τελευταία φορά) , στη διάρκεια της ωριαίας συνομιλίας του που είχε με το προεδρείο της ΔΑΚΕ , ο Κιουτσούκης περιέγραψε με σκληρούς αριθμούς την πραγματική κατάσταση στην εγχώρια αγορά εργασίας.
Το "τέρας" από την πλευρά του ανέφερε ότι περικοπές μισθών και εισοδημάτων χωρίς ανάπτυξη θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε μεγαλύτερη απαξίωση. Αποκάλυψε δε ότι η Μέρκελ θέλει να στηρίξει την ελληνική προσπάθεια αρκεί και η Ελλάδα να κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπροκ , όπως έγραψε και νωρίτερα το parapolitika.gr , έχει εκφράσει επανειλημμένως την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Σαμαρά ακόμη και την περίοδο που όλη η Ευρώπη ήταν απέναντι στον σημερινό πρωθυπουργό.