animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Κ.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε.ΥΔ.Α.Π.

 Δ.Α.Κ.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε.ΥΔ.Α.Π.
ΖΗΝΩΝΟΣ 4, 104 31, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-5239546, κιν. 6977 600 052 dake.eydap@gmail.com



Αθήνα, 25 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η κατάληψη του κτιρίου της Λαοδικείας η οποία έχει ξεκινήσει από προχθές το απόγευμα και θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή μας στην τρίωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία Εργαζομένων. Στη σημερινή κινητοποίησή μας έδωσαν το παρόν στηρίζοντας τον αγώνα μας, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα κ. Νίκος Κιουτσούκης, καθώς και ο πρώην Γραμματέας της ΓΣΕΕ, τ. Βουλευτής και συντονιστής Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Γιάννης Μανώλης.
Η απουσία των εκπροσώπων μας από την χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής της ΟΜΕ, δηλώνει απλά την θέση μας ότι η αντίδραση στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της Διοίκησης θα έπρεπε να ήταν άμεση και δυναμική.  Στις κρίσιμες αυτές στιγμές οι αντιδράσεις δεν μπορεί να είναι υποτονικές και ετεροχρονισμένες, μετά από ένα 48άωρο!
Η συμμετοχή όλων είναι επιτακτική! 
Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι στον αγώνα,
στις κινητοποιήσεις.
          Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την νομιμότητα της Απόφασης που έλαβε με ύπουλο τρόπο το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.
          Εμμένουμε στην άποψή μας ότι μετά από τη συγκεκριμένη μεθόδευση η Διοίκηση πρέπει να παραιτηθεί άμεσα.
Ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ και Εκπρόσωπος
Εργαζομένων στο Δ.Σ.

Αγγελάκης Μανώλης