animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Χατζηδάκης: Τι θα γίνει με την ΕΥΔΑΠ



«Πρέπει να εκπλήξουμε θετικά την Ευρώπη και τις αγορές», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8  και πρόσθεσε πως θα πρέπει «να στείλουμε το μήνυμα της αποφασιστικότητας».
Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στις αποκρατικοποιήσεις και εξήγησε ότι «μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε για λόγους αναπτυξιακούς», ενώ πρόσθεσε ότι «κάνοντας αποκρατικοποιήσεις, περνάς ένα μήνυμα πως είσαι μια χώρα φιλική προς τις επιχειρήσεις. Για κάθε αποκρατικοποίηση, θα στέλνουμε το μήνυμα να έρθουν και άλλοι επιχειρηματίες στη χώρα, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, πράγμα που είναι και το ζητούμενο».
Αναφερόμενος στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και συγκεκριμένα στην ΕΥΔΑΠ, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε πως προϋπόθεση για τις αποκρατικοποιήσεις είναι «να υπάρξουν ρυθμιστικές αρχές που θα διασφαλίζουν την τσέπη του καταναλωτή αλλά και τη δημόσια υγεία» και εξήγησε ότι «αντί το μάνατζμεντ να το έχει το κράτος, θα υπάρξει μια μεγάλη εταιρία που με σύμβαση παραχώρησης θα έχει τη διαχείριση». 
======================================================
 
 Το μήνυμα οφείλουν να το λάβουν υπ’ όψιν τους ΟΛΟΙ!!!



Το νερό είναι κοινωνικό ΑΓΑΘΟ!!! ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Η ΕΥΔΑΠ δεν παραχωρείται δεν εκποιείται!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ