animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Αποχέτευσης

 
                                                                   25  Ιουλίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισες και συνάδελφοι,
Μετά από το ξεπούλημα της Διοίκησης και κάποιων εξαίρετων και εξεχόντων συνδικαλιστών από την μεριά κάποιων παρατάξεων, ήρθε η ώρα για τον σφαγιασμό τον αθώων προβάτων –εργαζομένων. Θα θέλαμε με αυτήν την ανακοίνωση να σας μεταφέρουμε ορισμένες στιγμές που ζήσαμε στο παρασκήνιο όλου αυτού του φιάσκου από την μεριά κάποιων παρατάξεων –ξεπουλημένων.
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι κάποιοι ήξεραν, δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι κάποιοι το πούλησαν.
Συναδελφισες και συνάδελφοι περιμένουμε να δούμε το προεδρείο του Σωματείου Αποχέτευσης που ήταν κατά των επιλεκτικών περικοπών και κατά όλης της εισήγησης, να βγει και να πει τη αλήθεια στους εργαζόμενους για το τι ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο τους στο Δ.Σ όταν τους κουνούσε το δάχτυλο και τους κατσάδιαζε  γιατί σήκωσαν ψηλά πολύ ψηλά τον πήχη, τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαμε με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνων Σύμβουλο καθώς και για την επιστολή που κατέθεσαν κατόπιν εορτής στο πρωτόκολλο βάζοντας τον αντιπρόεδρο να τρέχει και να μην φτάνει.
Μήπως έτσι νομίζουν ότι θα είναι καλυμμένη η θέση τους απέναντι στους εργαζόμενους ??
Που εξαφανίστηκαν ?
Συναδελφισες και συνάδελφοι, πιστεύαμε ότι τον αγώνα για την αποχέτευση θα τον δίναμε όλοι μαζί χωρίς να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, για το καλό  όλων  και κυρίως για αυτούς που με την ψήφο τους μας τοποθέτησαν εκεί που ήμαστε σήμερα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τους ίδιους και για τις οικογένειες τους. Δεν μπορούσε εμείς να παίζουμε με κανενός την ζωή και την οικογένεια, επιτέλους να γνωρίζουν όλοι και ας πάρουν την απόφαση οι ίδιοι για την ζωή τους. Τελείωσε η εποχή της μυστικοπάθειας  ή του “ωχ αν το μάθουν οι εργαζόμενοι θα τα σπάσουν όλα”. Ο καθένας που αναλαμβάνει την ευθύνη να παίζει με τη ζωή τους ας αναλάβει και τις ευθύνες που του αναλογούν σε όποιο επίπεδο της ιεραρχίας και αν βρίσκεται.
Συναδέλφισες και συνάδελφοι, να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι δεν θα παραδώσουν τα όπλα έτσι εύκολα. Εμείς σαν ΔΑΚΕ Αποχέτευσης θα το παλέψουμε, θα αγωνιστούμε και περιμένουμε  από τη μεριά του προεδρείου του Σωματείου Αποχέτευσης αν και καθυστερημένα να πράξει το σωστό.
ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!!!
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ    ΔΑΚΕ   ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ