animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ-ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ -ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ- ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ

 Αθήνα, 10.08.2011

Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ – ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ- ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ-ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ
Δήλωση του Προέδρου ΔΑΚΕ Ι.Τ. κ. Νικ. Κιουτσούκη

Την ώρα που δοκιμάζεται το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, την ώρα που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διαλύει ότι έχτισαν οι εργαζόμενοι εδώ και δεκαετίες και μάλιστα με όρους απολυταρχικού καθεστώτος και διαδικασίες εξπρές, την ώρα που ο Πρωθυπουργός “ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ” της υποταγής και του ξεπουλήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ παραδίδει άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, την ώρα που όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν καθαρό προβάδισμα στη Ν.Δ. και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την αντιμνημονιακή της πολιτική-στάση, κάποιοι “ΕΦΙΑΛΤΕΣ” κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία προσπαθούν με “προβοκάτσιες” να δημιουργήσουν κλίμα εσωστρέφειας στην παράταξη μας.
Με πρακτικές του παρελθόντος, με ύβρεις και χαρακτηρισμούς δείχνουν το ήθος και τον κατήφορο που έχουν πάρει οι γνωστοί ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ και ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ …παράγοντες!!!
Δηλώνουμε προς όλους τους επίδοξους περιθωριακούς εκβιαστές ότι η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ και είναι σήμερα δυνατή και ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε.
Οι παρεμβάσεις της και οι δημόσιες τοποθετήσεις της απηχούν τις θέσεις και τις αγωνίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων.
Παρ’ όλες τις συνεχείς μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης που εκμεταλλευόμενη το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που υπάρχει στους εργαζόμενους (μετατάξεις, εργασιακή εφεδρεία-απολύσεις κλπ) συντηρεί και διογκώνει το πελατειακό σύστημα, η παράταξη μας μέρα με τη μέρα καταξιώνεται σε κάθε εργασιακό χώρο.
Κάθε ζήτημα που αφορά μεμονωμένες περιπτώσεις ή ιδιοτελείς στόχους και συμπεριφορές θα λυθεί στα αρμόδια θεσμικά της όργανα και όχι μέσω sms ή διαρροών στον τύπο.
Αυτό είναι άλλωστε το καθήκον όλων των στελεχών που σέβονται το αξίωμα και την θέση που τους εμπιστεύθηκε η παράταξη, γιατί εάν δεν ήμασταν στελέχη της ΔΑΚΕ, το κουδούνι του σπιτιού μας δεν θα το ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας. Αυτό σε απάντηση όσων θεωρούν ότι μπορούν να εκμεταλλεύονται την “ταμπέλα” της ΔΑΚΕ για ίδιον όφελος.