Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Στο 1 δις οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ...Οι δραματικές επιπτώσεις της κρίσης έχουν επηρεάσει κατά κύριο λόγο τα νοικοκυριά τα οποία κατέχουν την πρώτη θέση στη λίστα με τους οφειλέτες προς τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με ... τα στοιχεία της ΔΕΗ, καθυστερήσεις παρουσιάζουν και τα καταστήματα, ενώ στον κατάλογο των ανεξόφλητων λογαριασμών περιλαμβάνονται επίσης υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες και πολλοί δημοτικοί οργανισμοί.

Το πρόβλημα ρευστότητας για τη ΔΕΗ είναι πλέον ορατό, καθώς ήδη από το προηγούμενο δεκαπενθήμερο είχε φθάσει στο όριο για την πληρωμή της μισθοδοσίας.

Την κατάσταση επιβαρύνουν και οι ρευματοκλοπές που σημειώνονται με μηχανήματα που τοποθετούνται στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας και δεν δείχνουν τις κιλοβατώρες που καταναλώνονται.

Τη ...βρώμικη δουλειά αναλαμβάνουν ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι έναντι ποσού που λαμβάνουν από τους καταστηματάρχες τοποθετούν το μηχάνημα για να μη γράφει ο μετρητής και τις μέρες που περνά ο καταμετρητής της ΔΕΗ το αφαιρούν για να μη διαπιστωθεί η κλοπή ρεύματος.
cretalive.gr