Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Πολιτιστικός Σύλλογος ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ SUGARΠεριγραφή: Γιάννης Ζουγανέλης και Ζέτα Μακρυπούλια στο μιούζικαλ «Sugar» από τον Οκτώβριο]
Ο Σταμάτης Φασουλής, σκηνοθετεί με πολύ κέφι και άλλο τόσο χιούμορ τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Θοδωρή Αθερίδη την ξανθιά «Sugar» Ζέτα Μακρυπούλια και τον Κώστα Βουτσά  με το κότερο του και τους φέρνει από το Μαϊάμι μ’ ένα αεριωθούμενο μιούζικαλ στο θέατρο Παλλάς.
Ποτοαπαγόρευση, κρίση ορχήστρα από ξανθά πεντανόστιμα κορίτσια, μαφία, εκατομμυριούχοι, έρωτες, τρένα, κότερα, τραγούδι, χορός από τσάρλεστον μέχρι Κομπαρσίτα, και σ’ όλα αυτά να πρωταγωνιστεί το γέλιο, στο έργο που ψηφίζεται ως καλύτερη κωμωδία της χρονιάς από το 1959 έως σήμερα.
1930. Δύο άνεργοι μουσικοί, ο Τζέρυ και ο Τζο, γίνονται κατά λάθος, αυτόπτες μάρτυρες σε ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα. Για να γλυτώσουν από τους γκάνγκστερς ντύνονται γυναίκες και εισβάλουν σε ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα.  Όμως ο Τζο που πλέον ποζάρει σαν Ζοζεφίν, ερωτεύεται την πανέμορφη Sugar Kane που το ονειρό της είναι να παντρευτεί εκατομμυριούχο. Εκεί γύρω περιφέρεται μ’ ένα κότερο κι ένας ζάμπλουτος κύριος, ο Όσγκουντ Φίλντινγκ που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Δάφνη δηλαδή τον Τζέρυ με φουστάνια. Όταν σκάει μύτη ο μεγάλος μαφιόζος Σπατζ και αναγνωρίζει τις δύο καλλονές,  αρχίζει ένα τρελό κυνηγητό με γκαγκς, ανατροπές και ξέφρενα γέλια.


Αφορά την παράσταση στις 30 Νοεμβρίου 2013 στις 8.00μμ , με τιμή εισιτηρίου από 45€  στα  20€ . (Α΄ ζώνη –περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Κρατήσεις έναντι πληρωμής εισιτηρίου μέχρι 22/11/2013 :
Σταυροπιερράκου  Ρουμπίνη      2107495425-                 Κτίριο Λαοδικείας
Όλγα Αντωνάτου                         2102144773                                           Κτίριο Γαλατσίου
Σάκης Ρετουνιώτης                    6945547856                                           Καλλιθέα, Γλυφάδα,
                        Πειραιάς, Ακροκέραμος, Σούδα