animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πολιτιστικός Σύλλογος ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ!!!



Περιγραφή: ps_logo                                                                      
                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ   ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ
Περιγραφή: praga1
Η επιτροπή Εκδρομών ενημερώνει ότι η 5ημερη  εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 22 Δεκεμβρίου 2013 έως και 26 Δεκεμβρίου 2013 με προορισμό την Πράγα.
Στην προσφερόμενη τιμή περιλαμβάνονται:
·         Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πράγα – Αθήνα με πτήση charter
·         Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
·         Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας με πολυτελές πούλμαν
·         4 διανυκτερεύσεις στην Πράγα με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4* MARRIOT COURTYARD EX FLORA
·         Χριστουγεννιάτικο δείπνο 24/12 στο ξενοδοχείο
·         Ξενάγηση στην παλιά πόλη της Πράγας
·         Ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας
·         Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ
·         Ελληνόφωνος ξεναγός
·         Έμπειρος αρχηγός – συνοδός
·         ΦΠΑ

Τιμή κατά άτομο σε €
Δίκλινο ή τρίκλινο  Δωμάτιο
Μέλη
Μη Μέλη
Μονόκλινο
Μέλη
Μη Μέλη

515
595

Επιπλέον 155 € / άτομο στις
Στις τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι προαιρετικές εκδρομές.
Κόστος προαιρετικών εκδρομών:
Κρουαζιέρα στο Μολδάβα με γεύμα:              20 € το άτομο
Ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη:                  30 € το άτομο
Ολοήμερη εκδρομή στο Τσέσκυ Κρουμλοβ:   35 € το άτομο 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ
Κρατήσεις – Δηλώσεις Συμμετοχής το αργότερο έως 29 Νοεμβρίου 2013 με ταυτόχρονη προκαταβολή 200 €.   Η εξόφληση και οριστική επιβεβαίωση το αργότερο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2013. 
Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής δεν προβλέπεται επιστροφή του  ποσού της προκαταβολής.  Για το σύνολο του κόστους της εκδρομής θα χορηγηθεί αντίστοιχη απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Οι συμμετοχές σας θα γίνονται δεκτές στους κάτωθι συναδέλφους:
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΗΛ: 6977587290
ΤΣΙΜΙΔΑΚΗ ΟΛΓΑ ΤΗΛ: 210 749 5363
ΦΛΩΤΣΙΟΥ ΕΦΗ ΤΗΛ. 210 7495190
ΡΕΤΟΥΝΙΩΤΗΣ ΣΑΚΗΣ ΤΗΛ: 6945547856
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:





Πρόγραμμα εκδρομής
1η ημέρα: Αθήνα - Πράγα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στη “χρυσή πόλη’’ και άμεση γνωριμία με την πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα. Στη διάρκεια της ξενάγησης μας  θα επισκεφθούμε το «Μικρό μέρος» (Μάλα Στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες της Πράγας, την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε την περίφημη γέφυρα του Καρόλου που «φιλοξενεί» δεκάδες αγάλματα και γραφικούς μικροπωλητές ανάμεσα στους χιλιάδες περαστικούς. Συνεχίζοντας θα φτάσουμε στο γνωστό αστρονομικό ρολόι που υψώνεται στην πλατεία της παλιάς πόλης, περπατώντας ανάμεσα σε άμαξες με άλογα μέσα από τα πλακόστρωτα δρομάκια. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας (προαιρετικά). Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Πράγα - Ξενάγηση Κάστρου
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή ξενάγηση θα αρχίσει  με το μοναστήρι του Στράχοβ και το Λορέττο, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο μαγευτικό μεσαιωνικό κάστρο όπου οι ναοί δίνουν την θέση τους στα τείχη και αυτά με την σειρά τους στην απρόσκοπτη θέα της πόλης αφ’ υψηλού, καταλήγοντας στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στην «βασιλική» του Αγ. Γεωργίου. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Εμείς σας προτείνουμε  μια μοναδική κρουαζιέρα στο παγωμένα νερά του Μολδάβα! (προαιρετικά). Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Πράγα – Προαιρετική εκδρομή στο Τσέσκυ Κρούμλοβ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη, πρότασή μας είναι μία ολοήμερη εκδρομή στη  δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα στο «Τσέσκυ Κρούμλοβ». Χείμαρροι του ποταμού Μολδάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία όπως και η Πράγα είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο.  Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτήρια, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας όπως η «κρυφή γέφυρα». Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Για όσους μείνουν στην Πράγα σας προτείνουμε την πιο γνωστή οδό με καταστήματα για αγορές, την Parizska, όπου θα βρείτε πολυτελή αγαθά και πολλές μπουτίκ κορυφαίων Τσέχων σχεδιαστών γυναικείας μόδας. Για ακόμα περισσότερα ψώνια, προτιμήστε τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μετά τις αγορές  ξαποστάστε για ένα ζεστό ποτό,  ζεστό κρασί κάτω από το φωτισμένο δένδρο στην πλατεία της Παλιάς Πόλης και θαυμάστε την χριστουγεννιάτικη φάτνη, ενώ στην υπαίθρια σκηνή της πλατείας εμφανίζονται χορωδίες και χορευτικά συγκροτήματα απ’ όλες τις γωνιές της Τσεχικής Δημοκρατίας. Το βράδυ θα έχουμε Χριστουγεννιάτικο δείπνο (gala) στο ξενοδοχείο μας.
4η ημέρα: Πράγα – Προαιρετική εκδρομή στη Δρέσδη
Σήμερα η μέρα είναι στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τη βόλτα σας στην όμορφη πόλη. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια ολοήμερη εκδρομή στην εντυπωσιακή Δρέσδη. 
5η ημέρα: Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ – Αθήνα
Η ημέρα μας ξεκινά με πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα μετά από μια δίωρη σχεδόν διαδρομή μέσα στο κατάλευκο τοπίο, θα φτάσουμε στην φημισμένη  λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών , τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε  γιατί  ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α.  περπάτησαν τον ίδιο δρόμο! Επιστροφή στην Πράγα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα. 
Το ξενοδοχείο MARRIOTT COURTYARD 4* ex FLORA
Στα 100 μ. από το ξενοδοχείο μας υπάρχουν : σταθμός μετρό «Flora» σε 4 στάσεις από το κέντρο της Πράγας καθώς και τραμ.
Οι πτήσεις με Charter
22/12/2013    QS 4339 ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ  04:00 - 05:40 
26/12/2013    QS 4338 ΠΡΑΓΑ – ΑΘΗΝΑ  23:30 - 03:30

Δημόσιες Σχέσεις ΠΚΕ ΕΥΔΑΠ
Περιγραφή: ps_logo