animated-greece-flag-image-0011

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΔΑΚΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ





ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Ο συνδυασμός μας ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να αυξήσει τη δύναμή του, τόσο στην ομοσπονδία όσο και στο Δ.Σ του σωματείου, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση αντί για την τρίτη που κατείχε μέχρι σήμερα.
Οι εκλογές αυτές πραγματοποιήθηκαν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε κλίμα εκφοβισμού, εκβιασμών και τρομοκρατίας. Υπό αυτές τις συνθήκες η επιτυχία των υποψηφίων μας είναι ένας άθλος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους για την πολύ μεγάλη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.
Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που πίστεψαν τον αγώνα μας και μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα σε όλους τους συναδέλφους για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Είναι να απορείς με την παράταξη της ΠΑΣΚΕ που ενώ έχασε 3 έδρες στην Ομοσπονδία, μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά της, δήθεν πανηγυρίζει χωρίς να πείθει κανέναν.
Ταυτόχρονα, προσπαθώντας να βρούν άλλοθι για την πτώση τους, εξαπολύουν επιθέσεις σε υπηρεσιακούς παράγοντες για δήθεν παρεμβάσεις. Θα έπρεπε να τους ευγνωμονούν για την εύνοια και τις θέσεις που τους έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα να αλωνίζουν απειλώντας και υφαρπάζοντας ψήφους.
Οι συγκεκριμένοι παράγοντες έχουν τεράστιες ευθύνες για την όλη κατάσταση.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η υπεροχή της ΔΑΚΕ στους συνέδρους της Ομοσπονδίας είναι καθολική και της δίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρώτη θέση και την απόλυτη πλειοψηφία στις επερχόμενες εκλογές.
Οι χυδαίες αναφορές προς την παράταξη της ΔΑΚΕ των συνδικαλιστικών αποβλήτων – Αλεξανδράκη , Ραντίτσα – είναι ανάξιες προς απάντηση και το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ των συναδέλφων.
Την ώρα που όλοι οι άλλοι σύλλογοι προσπαθούν ενωμένοι να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων, αυτοί αποτελούν την μόνη παραφωνία και βρίσκονται μονίμως εκτός κλίματος.
Οι συνάδελφοι που τους ψήφισαν δεν πρέπει να ελπίζουν σε τίποτα και δεν πρέπει να έχουν αυταπάτες γιατί όπως και πριν, αντί να ασχοληθούν για την επίλυση των καθημερινών και σοβαρών προβλημάτων, το μόνο που θα κάνουν είναι να συνεχίζουν να υβρίζουν, να ψεύδονται και να συκοφαντούν.
Για τους παραπάνω λόγους η παράταξή μας καταψήφισε τις υποψηφιότητες της ΠΑΣΚΕ για την συγκρότηση του προεδρείου και αποχώρησε.
Υπενθυμίζουμε ότι για τέταρτη φορά αναγκαζόμαστε να αποχωρήσουμε από συνεδρίαση του Δ.Σ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της αλαζονικής, αντισυναδελφικής και αυταρχικής συμπεριφοράς τους.

Είναι φανερό ότι νομίζουν πως είναι μόνοι τους στο σωματείο και δεν έχουν καμιά διάθεση συνεργασίας.
Να γνωρίζουν ότι θα είμαστε παρόντες και θα τους ελέγχουμε καθημερινά για τις ενέργειές τους αλλά και για τη μόνιμη απραξία τους.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΧΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ