Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ.......Απόφαση του ΣτΕ τινάζει στον αέρα την ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ????????
Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή αίτηση ακυρωσης των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών των δύο εταιρειών στο ΤΑΙΠΕΔ.
Με την απόφαση αυτή, τινάζεται στον αέρα η ιδιωτικοποίηση των δύο εταιρειών

 
 http://www.bankwars.gr/?p=156606Symvoulio-Tis-Epikrateias
Μείζον θέμα που ανατρέπει τους σχεδιασμούς του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης προκαλεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να μπλοκάρει τις εν εξελίξει ιδιωτικοποιήσεις της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, σε διάσκεψη που έγινε προ ημερών στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφασίστηκε η ακύρωση της μεταβίβασης των δυο εταιρειών στο ΤΑΙΠΕΔ, με το σκεπτικό ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό, και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας είχαν στραφεί οι εργαζόμενοι με ξεχωριστές προσφυγές τους, και μετά από την παραπάνω δικαστική εξέλιξη που δρομολογείται, το οικονομικό επιτελείο καλείται να ανταποκριθεί και να βρει λύση σε ακόμη έναν πονοκέφαλο, καθώς θα πρέπει να βρει τρόπο για να καλύψει με ισοδύναμα μέτρα τη “μαύρη τρύπα” που θα δημιουργηθεί.
  Ysterografa.gr