animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ Ο...ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ




Την προηγούμενη Τρίτη ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ Παγίων όπου πρόεδρος αναλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός... κ. Γιάννης Νικολάου με... χρόνια προϋπηρεσίας στην ΕΥΔΑΠ.
Να αναφέρουμε ότι ο κ. Νικολάου γνωρίζει επιχειρησιακά την ΕΥΔΑΠ αφού έχει "συνδράμει στην ανάπτυξη αυτής" κατά το παρελθών.
Τα νέα μέλη ΔΣ έχουν ως εξής: 
1. Νικολάου Ιωάννης του Γεωργίου, Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος 2. Καπετανάκης Θεόδωρος του Εμμανουήλ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων,Αντιπρόεδρος
3. Κουντούρης Γεώργιος του Αντωνίου
, Πολιτικός Μηχανικός, Γενικό Δ/ντή της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών ΄Εργων της ΓΓΔΕ,  μέλος, με αναπληρωτή της τον Νικολάου Δημήτριο του Αντωνίου, Πολιτικό Μηχανικό,Διευθυντή της Διεύθυνσης ΄Εργων ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης της ΓΓΔΕ, με ΑΔΤ
4. Μανούρης Αθανάσιος του Χρήστου, συνταξιούχο δικαστικό,μέλος. 5. Παναγιώτου Ιωάννης του Νικολάου, Πολιτικός Μηχανικός, μέλος. 6. Πάσσιο Ιωάννη του Νικολάου, Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων ως εκπρόσωπο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, με αναπληρωτή του τον Σαρρό Μιλτιάδη του Αντωνίου, Βοηθό Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων 7. Βουγιουκλάκη Κωνσταντίνο του Ανάργυρου, Πολιτικό Μηχανικό (ΑΤΤ1),ως εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε., με αναπληρωτή του τον Αργυράκη Μιχαήλ του Παύλου, Πολιτικό Μηχανικό – Τεχνικό Ασφαλείας.

Γραμματέας του Δ.Σ. ορίζεται η Νίνου Ελένη του Γεωργίου, υπάλληλος της ΓΓΔΕ (Δ16).

πηγη= Fimotro