animated-greece-flag-image-0011

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ.Κιουτσούκη

 Αθήνα, 28 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ
του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ.Κιουτσούκη

Έπειτα από την ανακοίνωση του Γ.Α.Παπανδρέου, από το ακριτικό Καστελόριζο τον Μάιο του 2010 περί υπαγωγής της Ελλάδας στα νύχια του Δ.Ν.Τ. και μετά την τοποθέτηση από την Ε.Ε. ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΩΝ επιτηρητών της ελληνικής οικονομίας, ήρθε η επιβεβαίωση της ΔΙΑΛΥΣΗΣ της ελληνικής κοινωνίας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι εν λόγω “ ΕΙΔΙΚΟΙ” (Μορς, Τόμσεν και Μαζούχ) που βαφτίστηκαν “ΕΙΔΙΚΟΙ” για να “θεραπεύσουν” την παθογένεια της χώρας μας, αλλά και οι εμπνευστές του σχεδίου ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ μέχρι εξόντωσης των Ελλήνων (Μέρκελ, Σαρκοζί, Σόιμπλε και Λαγκάρντ) αποδεικνύεται ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά σύγχρονοι ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ, υπηρέτες των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, καταστροφείς των λαών και των οικονομιών των κρατών.

Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα αναδεικνύουν περίτρανα την καταστροφική πολιτική που ο Γ.Α.Π. και οι ΚΗΠΟΥΡΟΙ του υπέγραψαν εν λευκώ, παραδίδοντας ουσιαστικά την χώρα στα νύχια ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ !!!

Κατ’ ουσία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τη χθεσινή κυνική ομολογία της διέγνωσε ότι η “θεραπεία” που επιλέχθηκε για την “ασθένεια” της χώρας μας, ναι μεν απέτρεψε τον ξαφνικό θάνατο, τον μετέτρεψε όμως σε αργό θάνατο!!!

Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν νομίζουμε ότι είναι η “αξιολόγηση” των τραγικών αποτελεσμάτων και ο τρόπος εξόντωσης των λαών!!!

Ο κομπλεξικός ΣΟΪΜΠΛΕ και ο καθ’ όλα ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ παχυλά αμειβόμενος ΟΛΙ ΡΕΝ, αποτελούν τις μαριονέτες του Παγκόσμιου συστήματος ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τα οποία, το 68% των Ελλήνων “ζει” κάτω από τα όρια της φτώχειας, η ανεργία εκτινάχθηκε πάνω από το 25%, οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται και οι πολιτικοί ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ που κατέστρεψαν τους Έλληνες και την Ελλάδα κυκλοφορούν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Αυτοί οι αποτυχημένοι καθώς και οι εγχώριοι υπέρμαχοι του Μνημονίου πρέπει να κάνουν “ΧΑΡΑΚΙΡΙ” σε ένδειξη σεβασμού απέναντι στα εκατομμύρια ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ Ελλήνων πολιτών που… “γέννησε” η πολιτική τους.

Αυτή είναι η μόνη υπηρεσία που μπορούν πλέον να προσφέρουν στο λαό μας και στους λαούς της Ευρώπης!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!