animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ…ΔΗΛΩΣΗ του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη



 Αθήνα, 06 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ
του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ…
Οι αρχιτέκτονες του ΧΑΟΥΣ και της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της χώρας Γ.Α.Π. και Γ. Παπακωνσταντίνου, με τους εκτελεστές του καλοστημένου Οικονομικού ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, Ε. Βενιζέλου, Α. Λοβέρδου, Γ. Κουτρουμάνη, “υπηρέτες” των τοκογλύφων Δανειστών, διάλυσης της ελληνικής οικονομίας και φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, με περισσό θράσος ρίχνουν τις δικές τους ευθύνες, σ΄ όλους τους άλλους, παραμένοντας οι μοναδικοί υποστηρικτές μιας λανθασμένης παραπαίουσας οικονομικής πολιτικής.

Αρνούμενοι ακόμη και σήμερα να παραδεχτούν ότι το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής με οικονομικούς όρους, είναι καταστροφικό, αλλά και με πολιτικούς όρους πλήρως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ συνεχίζουν να…χορεύουν όπως οι δανειστές χτυπούν το…ντέφι!!!

Τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν , το σύστημα υγείας χρεοκοπεί, τα έσοδα του δημοσίου μειώνονται συνεχώς, οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, η ανεργία εκτινάχθηκε επίσημα στο 22%, 500.000 παιδιά δεν έχουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν, 3 εκ. πολίτες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας (7.000 € ετησίως ) οι φορολογούμενοι καλούνται να καταβάλλουν 70% επιπλέον φόρους και οι συνάνθρωποί μας που είναι χρόνια πάσχοντες αγωνίζονται να εξασφαλίσουν τα φάρμακα που απαιτούνται για να… συνεχίσουν να ΖΟΥΝ!!!

Οι ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ παρά τα τραγικά αυτά αποτελέσματα ΤΟΛΜΟΥΝ μέσω των Μ.Μ.Ε. να τρομοκρατούν τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής της χώρας που εδώ και δυο χρόνια μας “διατηρούν” κατ’ εντολή στο χείλος του Γκρεμού, ώστε να μας εκβιάζουν οικονομικά και πολιτικά, πρέπει να κρυφτούν και να σταματήσουν να προκαλούν !!!
Άλλωστε αυτό επιβάλλουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου …

Η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν τούτη την ώρα οι κύριοι αυτοί είναι να σιωπήσουν μπροστά στο ΔΡΑΜΑ που ζούμε όλοι οι Έλληνες.

Την ίδια ώρα η…κολυμπήθρα του Σιλωάμ, η οποία δέχεται στους κόλπους της τους συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου λειτουργεί ως “αποτεφρωτήρας” και “χωνευτήρι” του παραπαίοντος ΠΑΣΟΚ, βλέπει τον ΙΣΚΙΟ της για ΜΠΟΙ και προσπαθεί με ΠΑΛΑΙΑ υλικά να φτιάξει ΝΕΟ σοσιαλιστικό αριστερό φορέα!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Οι Έλληνες πολίτες, στους οποίους υπόσχονται να τους διασφαλίσουν το ΜΕΛΛΟΝ τους, ΑΓΩΝΙΟΥΝ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ για το ΠΑΡΟΝ τους!!!
Δεν τους ενδιαφέρει εάν θα συγκροτήσουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ή άλλου είδους κυβέρνηση !!!
Τους ενδιαφέρει να δημιουργηθεί ένα ΕΝΙΑΙΟ μέτωπο ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που θα αντισταθεί στην διάλυση της κοινωνίας!!!
Ένα ενιαίο ισχυρό μέτωπο που θα ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ και θα αλλάξει το ΛΑΘΟΣ μίγμα της καταστροφικής πολιτικής!!!
Ας ξεκαβαλήσουν το…”καλάμι” λοιπόν και όλοι μαζί ας αγωνισθούν επιτέλους για την Ελλάδα και τους Έλληνες…
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ είναι καλύτερη από το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.