animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Δεν θα πάει στις Βρυξέλλες

Δεν επιτρέπουν οι θεράποντες γιατροί στον Αντώνη Σαμαρά τις αεροπορικές μετακινήσεις για τον επόμενο μήνα, μετά από τις εξετάσεις στις οποίες τον υπέβαλλαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nocomments.gr.
Αυτό σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να παραστεί στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης.
Όπως αποκαλύπτει το nocomments.gr οι γιατροί εκτίμησαν ότι οποιαδήποτε μετακίνησή του θα εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για την μετεγχειρητική του πορεία.
Οι γιατροί έχουν απευθύνει αυστηρές συστάσεις στον πρωθυπουργό να αποφύγει ακόμη και τις περιττές οδικές μετακινήσεις τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες.
Η επέμβαση πάντως στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη στον αμφιβληστροειδή, κάτι που ήταν και ο βασικός στόχος των γιατρών που τον χειρούργησαν.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει επικοινωνία με τους στενούς του συνεργάτες, καθώς και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα που προκύπτει για την εκπροσώπηση της χώρας στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.
Ανοιχτό παραμένει το θέμα της άφιξης του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα καθώς ο πρωθυπουργός αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο το μεσημέρι της Δευτέρας.
Πηγή: nocomments.gr