animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ : Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ [video]…

ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ : Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ… 

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε κοινωνικούς φορείς ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, καθηγητής Ιατρικής Τάκης Σκανδαλάκης επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο...


Γαλάτσι όπου συναντήθηκε με την διοίκηση του οργανισμού και μίλησε στους εργαζομένους. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι για την Καλλιθέα» συνοδευόταν από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ρετουνιώτη Σάκη.
Ο κ. Σκανδαλάκης στη συνομιλία που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Αντώνη Βαρθολομαίο, επεσήμανε ότι « το νερό είναι ένα κοινωνικό αγαθό και δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί. Η ΕΥΔΑΠ είναι μια εταιρία οικονομικά εύρωστη, έχει άρτιο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό ώστε να μπορεί να παρέχει στον πολίτη τις βέλτιστες υπηρεσίες.
Παράλληλα, ο κ. Σκαναδαλάκης  κατάφερε να διασφαλίσει δυο πάρα πολύ σημαντικά ζητήματα που πρόκειται να βελτιώσουν ως ένα βαθμό την καθημερινότητα του Καλλιθεάτη.
Το πρώτο ζήτημα αφορά την διενέργεια μια φορά τον χρόνο προληπτικού ελέγχου του αποχετευτικού συστήματος της πόλης μας, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα του δικτύου. Με το τρόπο αυτό θα υπάρξει προληπτική συντήρηση στο δίκτυο και όχι επεμβάσεις απόφραξης. Ακόμη, συμφωνήθηκε η αναβάθμιση του περιφερειακού κέντρου της ΕΥΔΑΠ στην Καλλιθέα για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς του πολίτες.


Το δεύτερο πολύ σημαντικό ζήτημα, στο οποίο ο κ. Σκαναδαλάκης απέσπασε διαβεβαιώσεις προς υλοποίηση, είναι η διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ ώστε να μπορέσουν περισσότεροι δημότες της Καλλιθέας που έχουν «χτυπηθεί» από την οικονομική κρίση να λάβουν μια μικρή ανακούφιση.