animated-greece-flag-image-0011

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/5/2014 «το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Ανήκει στην ΕΥΔΑΠ. Δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί».



                     Αθήνα, 2 Μαΐου 2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, σε συνέντευξή του, σε Ραδιοφωνικό Σταθμό μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, «το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Ανήκει στην ΕΥΔΑΠ. Δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί». 
Η θετική αυτή δήλωση έρχεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο για τους Αθηναίους πολίτες όσο και για τους εργαζόμενους στην ΕΥΔΑΠ.  Σε συνδυασμό και με αντίστοιχες δηλώσεις των τελευταίων ημερών, θεωρούμε ότι σχηματίζεται ένα ευρύ μέτωπο, στο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες της προγραμματισμένης ιδιωτικοποίησης.
Εξαίρεση αποτελεί ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του  δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία και αρνείται να πάρει θέση για το τόσο σοβαρό ζήτημα, την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία των Δημάρχων όλης της Ελλάδας συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.
Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Φορέων – Κοινωνικών Ομάδων – Πολιτών για το τόσο σημαντικό θέμα που αφορά όλους μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αγγελάκης Μανώλης
Ο Γεν. Γραμματέας
Κιόσης Χρήστος