animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΗ Δια πυρός και σιδήρου πέρασε το πολυνομοσχέδιο - Εξι διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ, μία στη ΝΔ

Με 153 «ναι», 128 «όχι» και 18 «παρών» υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2013 - 2016, μετά από θυελλώδη συνεδρίαση που κράτησε συνολικά 14 ώρες. Εξι διαγραφές από το ΠΑΣΟΚ, μία διαγραφή στη ΝΔ.

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε το πολυνομοσχέδιο - Εξι διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ, μία στη ΝΔ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά το πέρας της ψηφοφορίας, τους βουλευτές που ψήφισαν «όχι» και «παρών», δηλαδή τους κ.κ. Κασσή, Γκερέκου, Κουτσούκο, Μπόλαρη, Παραστρατίδη και Σκανδαλίδη.
Επίσης, εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς τον βουλευτή Κοζάνης, Γιώργο Κασσαπίδη που ψήφισε «παρών».
«Οχι» στο πολυνομοσχέδιο ψήφισαν συγκεκριμένα ο Θόδωρος Παραστρατίδης και ο Μιχάλης Κασσής, «παρών» ψήφισαν ο Γιώργος Κουτσούκος και ο Μάρκος Μπόλαρης, «παρούσα» ψήφισε και η Αντζελα Γκερέκου, ενώ ο Κώστας Σκανδαλίδης απείχε της ψηφοφορίας.
«Ναι» ψήφισε τελικά η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είχε εκφράσει αρχικά επιφυλάξεις.
Παρόντες δήλωσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, εκτός από τους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά, οι οποίοι καταψήφισαν.