animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου - Να μην ψηφιστούν τα μέτρα, να αλλάξει η οικονομική πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη-Ο αγώνας συνεχίζεται


H ΓΣΕΕ συνεχίζει τον αγώνα για την απόκρουση των αντεργατικών μέτρων η ψήφιση των οποίων θα οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση την κοινωνία και σε μεγαλύτερη ύφεση την οικονομία.
Οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους και στη δεύτερη μέρα της 48ωρης Απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση και στην Τρόικα να βάλουν τέλος στη λιτότητα και στους φόρους, να αλλάξουν εδώ και τώρα την αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζουν στις πλάτες των μονίμων υποζυγίων, να αντικαταστήσουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές από πολιτικές ανάπτυξης και ενίσχυσης της απασχόλησης. 
Δυναμικά και ενωτικά, εργαζόμενοι και κοινωνία θα διαδηλώσουν σήμερα Τετάρτη 7/11/2012 στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα, για το νόμιμο και ηθικό δικαίωμά τους να διασφαλίσουν τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Να διασφαλίσουν την αξιοπρέπειά τους στην εργασία και στη ζωή. 
Ο αγώνας και η σύγκρουση της ΓΣΕΕ με τις καταστροφικές επιταγές των μνημονίων θα συνεχιστεί με συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Κυριακή 11/11/2012στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού. 
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει 3ωρη στάση εργασίας 12.00-15.00 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στις 13.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ