animated-greece-flag-image-0011

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Επιβεβαίωση newsbomb για το νέο κόμμα Σαμαρά!

Επιβεβαίωση newsbomb για το νέο κόμμα Σαμαρά!
Σύμφωνα με το newsbomb, το νέο κόμμα θα ονομάζεται Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο ή Κεντροδεξιός Πατριωτικός Συναγερμός.
Το newsbomb επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά.
Όπως σας αποκάλυψε το newsbomb, ο Αντώνης Σαμαράς στο ταξίδι του στο Βουκουρέστι προ ημερών έκανε λόγο για «αποτυχημένο πολιτικό σύστημα» μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες. Οραματίζεται μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία θα υπάρξει χώρος και για κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης.
Μάλιστα στις συζητήσεις έπεσαν και τα ονόματα του Γιώργου Φλωρίδη και του Αλέκου Παπαδόπουλου.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού έχει ρίξει γέφυρες και με μεμονωμένους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό κεντροδεξιό κόμμα.
Τα σενάρια αυτά επιβεβαίωσε σήμερα και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή αναφωνεί με ενθουσιασμό : «Ολοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος»!

Με αφορμή μάλιστα το προγραμματισμένο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούνιο, ο πρωθυπουργός προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει στην παρουσίαση του νέου κόμματος.
Η σκέψη, μάλιστα, για τη δημιουργία ενός φρέσκου πολιτικού προϊόντος έχει γεννηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο πολύ η στιγμή που θα πάρει σάρκα και οστά. Ανθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό, όπως είναι ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Μουρούτης πιστεύουν ότι τώρα είναι η στιγμή να αξιοποιηθεί η θετική εικόνα που, όπως τονίζουν, έχει χτίσει όλο το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο πρωθυπουργός έχει ήδη επιστρατεύσει ικανά στελέχη, τα οποία θα ασχοληθούν με την προετοιμασία του κόμματος, προκειμένου ο Αντώνης Σαμαράς τον Ιούνιο να παρουσιάσει τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής (πατριωτικής) Κεντροδεξιάς. Ως πιθανότερη ημερομηνία παρουσίασής του διαφαίνεται η 15η Ιουνίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον πρώτο λόγο σε αυτό το εγχείρημα θα έχει ο γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός, ενώ άκρως ενεργό ρόλο θα έχει και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Αντρέας Παπαμιμίκος. Μάλιστα, με πολύ θετικό μάτι φαίνεται να αντιμετωπίζεται από σύσσωμη τη Ν.Δ η υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαμιμίκου για τη θέση του γραμματέα στο νέο κόμμα. Και μάλλον δικαιολογημένα, αν λάβει κανείς υπόψη του τη σημαντική πορεία που έχει διαγράψει στην ΟΝΝΕΔ από την άνοιξη του 2010, όταν και εξελέγη πρόεδρος της, και μάλιστα για πρώτη φορά από τη βάση, καθώς έκτοτε το πολιτικό σκηνικό στις τάξεις της νεολαίας μεταβλήθηκε σχεδόν εξ' ολοκλήρου.
Πηγή: newsbomb.gr