animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ o Στέλιος Σταυρίδης Με πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου είναι βασικός μέτοχος της ΕΥΔΑΠ με 61% (Φωτογραφία: ΑΠΕ)
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου είναι βασικός μέτοχος της ΕΥΔΑΠ με 61% (Φωτογραφία: ΑΠΕ)
Αθήνα: Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, ως βασικός μέτοχος της ΕΥΔΑΠ με το 61% των μετοχών, ζήτησε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων με θέμα την αλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
Πρότεινε δε για την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου τον Στέλιο Σταυρίδη.
Ο κ. Σταυρίδης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος του Πολυτεχνείου Ζυρίχης με μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και στέλεχος επιχειρήσεων με μακρά και πετυχημένη πορεία, σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις.
http://news.pathfinder.gr 
==================================================================

Αλλαγές στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ εν όψει αποκρατικοποίησης

Στην αλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ προχωρά το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), καθώς, κατέχοντας το 61% των μετοχών της εταιρείας, είναι ο βασικός μέτοχός της. Για τον λόγο αυτό ζήτησε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, στην οποία θα προταθεί για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, o Στέλιος Σταυρίδης. Όπως αναφέρεται από το ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Σταυρίδης είναι διπλωματούχος μηχανολόγος του πολυτεχνείου της Ζυρίχης, με μεταπτυχιακές σπουδές σε διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά και διετέλεσε στέλεχος επιχειρήσεων με μακρά και πετυχημένη πορεία, σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις.
Newsit.gr
===================================================================

ΕΥΔΑΠ: Τον Στ. Σταυρίδη προτείνει για CEO το ΤΑΙΠΕΔ

 Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΕΥΔΑΠ, με θέμα την αλλαγή μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, ζήτησε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, ως βασικός μέτοχος της εταιρείας με ποσοστό 61%.

Για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ προτείνεται o κ. Στέλιος Σταυρίδης.
Όπως αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ σε ανακοίνωσή του, ο κ. Σταυρίδης είναι διπλωματούχος μηχανολόγος του Πολυτεχνείου Ζυρίχης με μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και στέλεχος επιχειρήσεων με μακρά και πετυχημένη πορεία, σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις. 
 naftemporiki.gr