animated-greece-flag-image-0011

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΨΗ … “ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ” “ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ”




 Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2012


ΔΗΛΩΣΗ
του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΨΗ …
“ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ”
“ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ”

Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει να διαδραματίζει το ρόλο του προστάτη των βιομηχάνων και των τραπεζιτών συνθλίβοντας βασικές εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών, εξαθλιώνοντας την κοινωνία, ο εκπρόσωπος του ΣΕΒ προκαλεί, και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει με τον πιο κυνικό τρόπο ποιος κρύβεται πίσω από τις παράλογες απαιτήσεις της ΤΡΟΪΚΑ και των δανειστών !!!

Ο χαρακτηρισμός του οικογενειακού επιδόματος και των τριετιών, ως “χαϊμαλιά” και “σκουλαρίκια” καθώς και η … θλίψη τους για δήθεν αυτοκατάργηση των κοινωνικών εταίρων, δείχνει ξεκάθαρα ποιοι διευκολύνουν το … θεάρεστο έργο φτωχοποίησης των εργαζομένων !!!

Η “αλήθεια” είναι ότι δεν ζητούν πολλά… Τα θέλουν ΟΛΑ !!!
Σε λίγο θα απαιτήσουν από τους εργαζόμενους να εργάζονται ΔΩΡΕΑΝ για να συνεχίσουν οι ίδιοι να διαβιούν πολυτελώς.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όσο εκείνοι θα προσποιούνται ότι πληρώνουν τους εργαζόμενους, οι εργαζόμενοι θα προσποιούνται ότι εργάζονται !!!

Εάν ήθελαν πράγματι τη συνεννόηση, δεν έχουν παρά να τηρήσουν τη συμφωνία που επετεύχθει στις 3 Φεβρουαρίου του 2012 και να αποδεχθούν την πρόσκληση, πρόκληση της ΓΣΕΕ για υπογραφή Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. υπό την αιγίδα του I.L.O. !!!

Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα και ας αναλογισθούν τις ευθύνες τους, εάν υπάρχει ακόμη αίσθημα υπευθυνότητας στις προθέσεις τους… και όλοι θα κριθούμε !!!