animated-greece-flag-image-0011

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η ΝΔ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

www.apospasma.gr
Η ΝΔ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Ο κ. Βαρβιτσιώτης αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο σχέδιο θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.
Σαν βόμβα έπεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00, όταν αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία επεξεργάζεται σχέδιο κουρέματος των ιδιωτικών δανείων.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι είναι πια καιρός να προχωρήσει μία τέτοια ενέργεια, λέγοντας ότι τα νοικοκυριά ασφυκτιούν, αλλά και πολλές επιχειρήσεις ακόμα κι αυτές που είναι συνεπείς στις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Όπως αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι ολόκληρο το σχέδιο θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πως θα αφορά το κούρεμα των επιχειρηματικών δανείων, προκειμένου να ανασάνει η αγορά.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως στο σχέδιο αυτό δεν θα περιλαμβάνονται μόνο οι επιχειρήσεις που δεν είναι συνεπείς, αλλά και εκείνες που είναι γιατί όπως τόνισε, πολλές επιχειρήσεις πληρώνουν κανονικά τις τράπεζες, αφήνοντας όμως απλήρωτες τις ασφαλιστικές τους εισφορές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μαύρες τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία.

NewsIt.gr