animated-greece-flag-image-0011

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
Για τη δολοφονική επίθεση  στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής
Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε».
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο παρέα με το γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα αγνώστων, οι οποίοι αφού δήλωσαν τη χρυασυγίτικη τους ταυτότητα, χειροδίκησαν ενάντια στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Στρατούλης είναι καλά στην υγεία του. 
Το περιστατικό συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα. Οι τρεις δράστες πλησίασαν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον χτύπησαν στο κεφάλι και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου περιέθαλψε τον Δ. Στρατούλη, ενώ στο ΟΑΚΑ έχει κληθεί και η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.